Anlam veremiyorum...

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Merhaba bayanlar benden yasca olgun oldugunuz ve bir kadin oldugunuz icin bu konuyu siz degerli ablalarimla paylasmak istiyorum. Ben 19 yasinda ogretmen adayi bi genc kizim. 2 yillik bi iliskim var. Tabi buna var denilebilirse. Sevgilimle her sey cok guzeldi. Hayaller, vakit gecirmeler vs... derken 4 aydir belki daha da fazla benimle ilgilenmemeye basladi. Onceden benim icin deli olan o cocuk yok. Zaten onun bu ilgisizligi yuzunden cok zor zamanlarim oldu ki bunu o da biliyo. Telafi etmek icin ugrasacagina halen beni sucluyo. Ben o kadar yoruldum ki ablalarim artik bisi yapmiyorum biraktim. Ve ben Lupus hastasiyim. Bana stres yasak hassasim ve bunu da biliyo. Ne bi supriz ne bi guzel kelam... napmam lazim bilmiyorum lutfen bana degerli goruslerinizi yazin buna ihtiyacim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yüz verme fazla. Kendisi ararsa aç tlfnu. Msj atarsa cevap ver. Kısacası sende onun gibi davran. Hic üstüne gitme. Laf arasında sorarsa da yoo bişey yok de geçiştir. Sanki hiç sorun yok gibi. Bir de aradığı zaman çok uzatma, kısa kes. Isim var vs diye bahane uydur.

Yüz verme fazla. Kendisi ararsa aç tlfnu. Msj atarsa cevap ver. Kısacası sende onun gibi davran. Hic üstüne gitme. Laf arasında sorarsa da yoo bişey yok de geçiştir. Sanki hiç sorun yok gibi. Bir de aradığı zaman çok uzatma, kısa kes. Isim var vs diye bahane uydur.

Tavsiyelerin icin tesekkurler :) Deneyecegim...

Hersey guzelken bir anda ney degismiski.sizi neyle sucluyo,hani boyle olmasina sebep sizmissiniz ya.

Hersey guzelken bir anda ney degismiski.sizi neyle sucluyo,hani boyle olmasina sebep sizmissiniz ya.

Ben de anlamiyorum. Birden degisti tavirlari ne vazgeciyo ne de bana karsi ilgili. Zaten 2 ay sonra gidicem baska bi sehre okumaya. Ben diyorum ki iyilikle bitanem biraz ilgilensen. Agzimla da soylesem yapmiyor. Ve bu durum beni cok yipratti.

Tatlım olur öyle erkeklere fazla ilgi gösteremezler havalardandır birazda üstüne düşme sende soğuk davran yada ara derdin neden böylesine söyle ona göre yol çizersin güzele konuşman da iyidir derslerine odaklan takma bitse de bitsin kariyer yap öncelik önüne çok çıkar daha iyileri kısmet yani sıkma canını oluruna bırak

GKK Gönül Kaçanı Kovalar
sen ilgi gösterme
gelirse gelir gelmezse hiç senin olmamıştır

Haklisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…