Anlam veremiyorum!

Turuncumsu

Zamanı var, aminler boşa değil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
783
674
53
Kızlar sinirden delirmiş bir halde yazıyorum. Bazı kadınlar da Peygamber sabrı mı var? Nedir tahammül sınırları anlayamıyorum ya.
Trenle yolculuk yapıyordum. 3 çocuklu bir kadın ve yanında eşi olacak mendebur. Adamın kadına ağza alınmaz küfürlerini duymamla dikkatimi çektiler. Aman Allah'ım ne küfürler, ne hakaretler, ne tehditler şok içerisindeydim. Trende tıka basa dolu bir adamda çıkıp ya sana noluyor demedi diyemedi.
Artık dayanamayıp bastıp yaygarayı yeter ben bunca küfür, hakaret duymak zorunda değilim evinizde tartışın diye. Dinleme o zaman diyor birde gevşek bir tavırla iyice kan beynime sıçradı. Trende birbirimize girdik. Kadında hala kocasına sırnaşmalar yanaşmalar. Daha neler göreceğiz ya?

Bu adam sadece bugün mü böyle? Hiç sanmıyorum. Peki bu kadınlar neden bu kadar sindirilip bastırılıyor? Ya büyük konuşmak istemiyorum ama ben elalemi geçtim çocuklarımın yanında bana öyle konuşan adamı koca diye tutmam.

Ben artik bazi kadinlarin bu durumun hosuna gitdigini düsünüyorum. Yoksa neden kendilerini bukadar ezdirsinler anlamiyorum. Peygamber sabri da degil de

Kadın muhtemelen ilişkisini kıskandığınızı kocasında gözünüzün kaldığını falan düşünmüştür var böyle tipler.Bu tür kadınlarla gram üzülmüyorum da çocuklara yazık.

Yine de tepki verdiğiniz için sizi tebrik ederim.

Eger bir kadin ortalik yerde psikolojik/fiziksel herhangi bir siddet goruyor ve cevreden kimse yardim etmiyorsa boyle kadinlar yuzundendir. Kendisi dayak yedigi kocasinin elinden kurtarildiktan sonra "size ne kari koca arasina girmeyin" diyenleri az mi gorduk.

Orda sonrada kocasına sırnaşmasıda, olayın kendi yüzünden çıktığını düşünmesindendir eminim.

Kınamıyorum ama gerçekten hayretler içeriside kalıyorum..

keşke kendisi de tepki verebilseydi. Anlayamıyorum bu sindirilmişlikleri.

Benim ses çıkarmamla haklısın kızım diyenler oldu. Kendi de hakkını savunsa belki baya arkasında durulacaktı.
Ay çok şükür öyle bir tepki vermedi. Verseydi kadına dönüp iyi demeyebilirdim.

bu zihniyeti anlamadım anlamakta istemiyorum. Çocuklarının önünde bir dünya küfür ve hareket duydu. Yuvalığı kaldığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…