• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamadan soğuk almak ve kireçlenme

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arkadaşlar bayadır sormak istiyorum.ben sobalı evde oturuyorum.temizlik yaparken hiçbir yeri açmıyorum kışın evim ufak az biraz terlesem bile farketmeden soğuk çarpıyor sırtıma bazen ağrı oluyor onun dışında genellikle gerinirken sırtım kütürdüyor. boynumu sağa sola yatırma ihtiyacı hissediyorum.tabi öyle yaparken katur kutur sesler de çıkıyor.banyo yapıp saçlarımı kurutsam dahi boyun çevrem terlesin terlemesin ertesi gün ilk kalktığımda ağrıyor sonra geçiyor.yelek filan giydim üstümü değiştirdim havlu ile sardım kafamı fayda vermedi.bu katır kutur sesler kireçlemeden oluyormuş tam olarka boyun kiraçlenmesi ile ilgili bir şey bulamadım.kas gevşeticiler iyi geliyor ama ağrı olmadan kütürtüye de kullanmak istemiyorum sürekli ilaç.

Bir odada soba yaniyor orasi sim sicacik diger yerler buz gibi mi yoksa soba yanarken tum odalar acik ev ilik ilik mi. Cunku tek bir odada soba yanip sadece orasi isiniyorsa sicak soguk gecisleriniz surekli oldugundan cabuk hastalanmaniz da buna bagli olabilir.

Katir kutur sesleri bilmiyorum da her gun egsersiz yapsaniz belki faydasi olur

soğuk havalarda tabi soğuk odadan sıcak olaya durumları mecburda yazın bile oluyordu ya :( kireçleme

Yoga ya da pilates gibi içerisinde bolca esneme hareketleri olan sporlardan yararlanabilirsin. Kısa sürede faydasını görürsün.

Back
X