anlamadım ki... hamile miyim neyim ?

birincisini sağlık ocağında yaptırmıştım..
ikincisini de hastanede yaptırdım...
sizce bu değerler nasıl...
çoğu arkadaş iyi dedi..
ama TSH hormonu oldukça yüksek çıktı malesef...
ve ilk dönemlerde çok tehlikeli olabiliyomuş..
ama ilaç tedavisiyle kontrol altına alınıyomuş..
benim kafama takılan burdaki arkadaşlarımızın değerleri
100lerde falan...
benimkindeki artış az olmuş gibi..
kafamda soru işareti kaldı..
tam olarak sonuclanana kadar hamileyim diyemicem sanırım..
cevap için sağol arkadaşım...:26::26::26::50:

ne demek önemli değil , bencede içini ferah tut ben 32 günde bir reğl oluyorum hamileliğimde 27. günde yani adete 5 gün varken bi hastanede test yaptırdım 45 çıktıı ve hamile olduğumu öğrendim aradan 5 gün geçti farklı bi hastanede test yaptırdım 216 cıktı ve ben şok oldum dedim kesin kimyasal ama 2 gün sonra 406 oldu ve büyüdü bebişim kese göründü....

sonuçlara rakamlara çok takılma ... inşallah herşey yolunda gider dr u ihmal etme ...

tabii ki normal moralini bozma lütfen inan o bile çok etkiliyor. Dediğim gibi 2 güne bir tekrarlatıp artışı görmen önemli gerisi laf. Teşekkür ederim Rabbim herkesin meleğini bağışlasın.
ufff dünden beri stresliyim sanırım yaa...
AMİN Canım...
İnşallah her şey yolunda gider...
ne demek önemli değil , bencede içini ferah tut ben 32 günde bir reğl oluyorum hamileliğimde 27. günde yani adete 5 gün varken bi hastanede test yaptırdım 45 çıktıı ve hamile olduğumu öğrendim aradan 5 gün geçti farklı bi hastanede test yaptırdım 216 cıktı ve ben şok oldum dedim kesin kimyasal ama 2 gün sonra 406 oldu ve büyüdü bebişim kese göründü....

sonuçlara rakamlara çok takılma ... inşallah herşey yolunda gider dr u ihmal etme ...

bana çok büyük ümit oluyosunuz çok teşekkür ederim...
pazartesi gidebilirsem tekrar baktırıcam b-hcg

tebrikler bende adet günümden üç gün önce kan değerim 26 küsürlü bişey çıkmıştı çok şükür miniğim yanımda

Oflu bence oluruna bırak canımm...bazen çok iyi başladı sandığın gebelikler bile sonlanabiliyor...ki yaşadım ben bunu düşükle sonuçlandı...rabbim ne zaman uygun görürse o zaman versin diye dua et hep...ben de iki önce kan testi yaptırdım..147 çıktı değerim...ama doktora bile gitmedim..ve 10 gün kadar gitmicem de...inan ben de garantili bakmıyorum hiçbişeye artık..hamileyim diye bile düşünmicem onu görene kadar kalp atışını duyana kadar..sen de böyle düşünmeye çalış...sürekli kan testi yaptırma ..
o da moral bozukluğu ve endişeye sebep olabiliyor..önceki gebeliğimde bende çok yaptırmıştım..kendi kendime...ve doktor kızmıştı görünce..bu kadar yaptırmak doğru değil..herkesin farklı olur demişti..onun için aralığı o kadar büyük bırakıyorlarya değer aralıklarını...

Oflu bence oluruna bırak canımm...bazen çok iyi başladı sandığın gebelikler bile sonlanabiliyor...ki yaşadım ben bunu düşükle sonuçlandı...rabbim ne zaman uygun görürse o zaman versin diye dua et hep...ben de iki önce kan testi yaptırdım..147 çıktı değerim...ama doktora bile gitmedim..ve 10 gün kadar gitmicem de...inan ben de garantili bakmıyorum hiçbişeye artık..hamileyim diye bile düşünmicem onu görene kadar kalp atışını duyana kadar..sen de böyle düşünmeye çalış...sürekli kan testi yaptırma ..
o da moral bozukluğu ve endişeye sebep olabiliyor..önceki gebeliğimde bende çok yaptırmıştım..kendi kendime...ve doktor kızmıştı görünce..bu kadar yaptırmak doğru değil..herkesin farklı olur demişti..onun için aralığı o kadar büyük bırakıyorlarya değer aralıklarını...

haklısın canım aslında ama TSH yüksekliği çıktı...
o yüzden kontrol altında olmak gerkiyomuş...
benim değerim 400lere bi çıksa bi keseyi görsek bi daha betayla işim olmayacak...
geçen sene bu zamanlar aynı şeyi yaşadım korkum ondan be kardeşim..
ne yapacağımı şaşırdım
ama söylediklerin konusunda çok haklısın....

canım ben bir doktor ve de hamile olarak söylüyorum; değerin yükselişi normal merak etme hem bundan sonraki testini bir önceki betayı nerde yaptırdıysan orda yaptır laboratuara göre biraz değişebilir değerler. hiç stres yapma son kan verdiğinden 2 gün sonra son bikez baktır normal yükselmişse artık baktırma

canım ben bir doktor ve de hamile olarak söylüyorum; değerin yükselişi normal merak etme hem bundan sonraki testini bir önceki betayı nerde yaptırdıysan orda yaptır laboratuara göre biraz değişebilir değerler. hiç stres yapma son kan verdiğinden 2 gün sonra son bikez baktır normal yükselmişse artık baktırma

canım yaaa doktor olmana sevindimm....
benim doktor hiç öle açıklayıcı bişey söylemedi
bakıcaz biyokimyasal mı ne diye..
bir de tsh yüksek çıktı..
sonra hallederiz dedi.
ama ben dahiliyeye gitmeye karar verdim..
gerçekten beta değeri yükselişi normal mi...
aralarında 3 gün var testlerin...
ilkini sağlık ocağında yaptırmmıştım
sonrakini hastanede yaptırdım...

Back
X