Anlasamiyoruz

Avren nazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
69
12
3
35
Selam.derdim var lutfen yardim edin.evliyim,en basindan beri evliliyim yolunda gitmedi.sanirim bu en cok bnm yalnisim yuzunden,cunki her kes bana sensin hatali diyor.bir kizim var 10aylik.ders calismak zorundayim sinavim var nisanda,her gun ders calisuorum kocam bu durumdan rahatsiz.annesiyle kaliyoruz,cocucuguma o bakiyor,ev isleri falan hep o yapiyor tabii ben de firsat buldukca yardim ediyorum ama sanirim yetmiyor,kocam hep sikayet ediyor,annem cok iyi biri sen de onun gibi ol istiyorum diyor.geceleri 5e kadar ders calisiyorum sbh bu yuzden gec uyaniyorum,anneme sikayet etmis kvem ders calisiyorum diyor ama gec kalkiyor demis.esim hep mutsuz hep sikayetci bu durumdan.sinavim zor tusa hazirlaniyorum.anlata bilmiyorum ne yapim nasil edim bilemiyorum.kocamla hic anlasamiyoruz.cok denedik yine ayni seyler.ama ayrilamiyorum cunki kimse bana hak vermiyor.her kes sen haksizsin diyor.bna bir cozum yolu olan varmi arkadaslar

Anladığım kadarıyla gece ders çalışmanız sorun değil mi..Gece çalışacağınıza erkenden kalkın sabah çalışın?Ne sınavına gireceksiniz ?
Anlaşamıyorsanız ayrılın,başkalarının ne düşündüğü önemli mi ?
Bu arada yazınız zor okunuyor düzeltin isterseniz..

Anladığım kadarıyla gece ders çalışmanız sorun değil mi..Gece çalışacağınıza erkenden kalkın sabah çalışın?Ne sınavına gireceksiniz ?
Anlaşamıyorsanız ayrılın,başkalarının ne düşündüğü önemli mi ?
Bu arada yazınız zor okunuyor düzeltin isterseniz..

TUS sınavına hazirlaniyormuş

Peki sen kendini hatalı görüyor musun?
Şartlar öyle gerektirmiştir kesin ama keşke evlenmeden önce işinizi kariyerinizi halletseydiniz.
Yada eşinize bahsedip anlayışlı olmasını isteseydiniz.

valla bende anlamadım seni. derdini anlatırken hep aynı şeyleri yazmışın. iletişim kopukluğu var sanki. hemde artık evlisin sorumlulukların var bebeğin var. bazı şeyleri ertlemelisin malesef.

evliliğin başından beri sorunlu uhuhuhuhu ama 10 aylık çocuğun var. çalışamk zorundasın doğral olarak kvdeye her konuda bağımlısın.

gece çalışacağına erken kalk ders çalış.

Çocuk kararını beraber verirken eşiniz uzmanlıktan vazgectiginizi mi düşünüyordu? Ya da birkaç yıl ara vereceginizi mi söylemiştiniz?
Eger öyle ise ya sözleştiginiz gibi davranacaksınız ya da çalışma saatlerinizi gece-gündüz düzeninizi ona da uyacak şekilde ayarlamaya çalışacaksınız.

Böyle birşey hiç konuşulmamışsa zaten hayallerinizi evlenmeden önce bilecegi için ve uzmanlıgınızı almadan evlendiginiz için herhangi bir yılda yogun bir çalışma içerisinde olacagınızı, kendisinin ev içindeki sorumluluklarının artacagını bilerek evlenmiş demektir.
Siz ideallerinizden peşinden koşmaya devam edin, kimsenin hak vermesine gerek yok bu konuda.

Zorlanıyorsanız kayınvalidenize söz hakkı vermek yerine kendi evinizin sorumlulugunu eşinizle beraber kendiniz alın ve maddi olanaklarına göre yardımcı kadın tutun, siz ders çalışırken o da bebek ve ev işleriyle ilgilenir.

Kusura bakmayın ama TUS sınavına hazırlandığınız çok da mantıklı gelmedi. Hiç çok uzun yıllar doktorluk okumuş bir havanız yok ayrıca hiç de kimseye eyvallah etmeyen yapınız yok oysa öyle olmanız gerekirdi ama daha elinize mesleğinizi almadan çocuk yapmışsınız, kaynanayla beraber oturuyorsunuz eşiniz size bir ev bile açamamış kabul etmişsiniz önünde geleceği olan birinin yapacağı bir şey mi o zaman çocuk yapmasaydınız. Sabah erken kalkın evin işlerine yemeğine yardım edin sonra oturun çalışın bu bahane değil bence herşeyi kadına yüklemişsiniz.

Cocuguna bakiyor, ev isleri yapiyor daha ne. Cocuk seninse bi zahmet kendin bak. Yok eger kayinvalide bakiyorsa hic ses etme. Kocanla aranda annesinden baska sorunlar var gibi gorunuyor. Herhalde annesiyle araniz iyi degil. Ayri ev tutup bi muddet uzaklassaniz herseyden. Sorunun ne oldugunu daha iyi anlarsiniz sanirim

Kusura bakmayın ama TUS sınavına hazırlandığınız çok da mantıklı gelmedi. Hiç çok uzun yıllar doktorluk okumuş bir havanız yok ayrıca hiç de kimseye eyvallah etmeyen yapınız yok oysa öyle olmanız gerekirdi ama daha elinize mesleğinizi almadan çocuk yapmışsınız, kaynanayla beraber oturuyorsunuz eşiniz size bir ev bile açamamış kabul etmişsiniz önünde geleceği olan birinin yapacağı bir şey mi o zaman çocuk yapmasaydınız. Sabah erken kalkın evin işlerine yemeğine yardım edin sonra oturun çalışın bu bahane değil bence herşeyi kadına yüklemişsiniz.
Ben turk degilim oyuzden yazim hatalarim var kusura bakmayin.esim de doktor ama imkani yok ayri ev icin.sanirim haklisiniz yardim etmeliyim behane etmemem gerek

Cocuguna bakiyor, ev isleri yapiyor daha ne. Cocuk seninse bi zahmet kendin bak. Yok eger kayinvalide bakiyorsa hic ses etme. Kocanla aranda annesinden baska sorunlar var gibi gorunuyor. Herhalde annesiyle araniz iyi degil. Ayri ev tutup bi muddet uzaklassaniz herseyden. Sorunun ne oldugunu daha iyi anlarsiniz sanirim
Ayri ev sansimiz yok kocam annesine cok bagli hem dd imkani yok ayri ev icin.

Back
X