Anlasamiyoruz

Enistemmi diyecektimki Einstein oldugunu farkettim :deli:

Cnm seninki baya zor bi is. Hem evlilik, hem kayinvalidede yasamak,hem cocuga bakmak,hem TUS sinavina hazirlanmak.. hemde hem yani. Hem cocuk hem kariyer yaparim diyosunuz Basarilar madem.:işsiz:
Artik nereye takilacaginizi sasirdiniz,cok tsk yalnisimi duzeltmissiniz yine de

Çocugu doğurup bakmamak kaynanaya yük bindirmek doğru değil. Tusu çok dert ettiysen önce kazanacaktın sonra çocuk yapacaktın. Çocugun biraz büyüsün girersin nedir bu herşeyi yarım yamalak yapma çaban? Asistan olunca o çocuga hiç bakamıycan zaten. Üstelik tus zor sen sts dene ama önce çocuguna bak canım. Kimse sen öğlene kadar uyurken senin evini çekip çevirmek zorunda değil.
Tus cocugumun gelecegi icin,artik yorum yapilmasin lutfen

Nisan tusuna hazırlanan ve 1.5 yıllık evli olan biri olarak yazıyorum..mümkünse sabah eşinizle beraber uyanın kahvaltınızı birlikte edin..sonra işe gider gibi onunla beraber çıkın..üniversitenin kütüphanesinde çalışın..akşam da eşinizin dönüş saatinde dönün beraber yemeğinizi yiyin çocuğunuzla ilgilenin..çayınızı için sohbet edin..mesela sabah 8 akşam 5 arası 9 saat vakit oluyo bunun 7 saatini çalışsanız zaten yeter..son ayda tempoyu artırır akşamları da 2 saat daha çalışırsınız..maddi imkanınız olsa ayrı eve çıkın ve bir bakıcı tutun derdim..akşam 5 te eve geldiğinizde yemeğinizi bile yapabilirsiniz nitekim çalışırken böyle olacak..eylül tusuna ben de gece hazırlanmıştım ama tüm aile düzenimiz bozulmuştu..gündüz bi ton uyuyunca kv evin içinde yemek temizlik çocukla uğraşırken gözüne batarsınız..eşinizi de o evde yokken uyumanız o gelince çalışmanız sinir ediyodur..adam da işten gelince beraber vakit geçirmek birlikte uyumak birlikte kahvaltı etmek ister..daha dört ay var düzeninizi değiştirebilirsiniz..
Kutuphaneye gitmek sansim yok malesef kizima gun boyu kendim bakiyorum.evde kimse olmuyor.erken kalkmak isini yapicam ama bundan boyle

Canim zor ama bu süreçte herkese kulağını kapatacaksin. Esin ve annesi ne söylerse soylesin umursama sen hedefine odaklan. Tus kadar zor hakimlik sınavlarına hazırlanan evli bebekli arkadaşlarım tanıdıklarım var ve başardılar. Sadece sabır ve azim. Herşeye kulağını kapa sinava odaklan. Ayrıca seni hiç haksız bulmadım esinin destek olması gerek.

Kocayı kaynanayi boşver salla gitsin. Çocuğun için onun geleceği için elinden geleni yap.

Canim zor ama bu süreçte herkese kulağını kapatacaksin. Esin ve annesi ne söylerse soylesin umursama sen hedefine odaklan. Tus kadar zor hakimlik sınavlarına hazırlanan evli bebekli arkadaşlarım tanıdıklarım var ve başardılar. Sadece sabır ve azim. Herşeye kulağını kapa sinava odaklan. Ayrıca seni hiç haksız bulmadım esinin destek olması gerek.

Kocayı kaynanayi boşver salla gitsin. Çocuğun için onun geleceği için elinden geleni yap.
Cok sagol canim.insallah ben de basaricam.boyle guzel yorumun icin cok tsk ederim

Back
X