Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Anlaşıp-Anlaşamadığımız Burçlar

senasevval

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
969
1.779
408
Bolu
Kızlaar tipik bir boğa burcuyum ve yükselenim de akrep Çok zıt burçlar olmasına rağmen ben daha çok ortak yönler buldum.

İlk başta hiç anlaşamadıklarımı yazıyım.
Kovanın kibirli duruşundan nefret ederim. İlk başta hep iyi anlaşmışımdır ama sonradan hep kavgalık olmuşuzdur.
Balık bana çok duygusal gelir içim sıkılır.
Çoğunlukla koç arkadaşlarım olmuştur ve kova gibi hepsiyle çok iyi anlaşırım ilk başta ama sonra hayıır diyip kaçasım gelir. Şizofren gibi gelirler bana. Yapmadıklarını atıp tutmalar falan.
Yayları kıskanırım aslında özgürlüklerini. Hatta bencilliklerini bile. Ama cıık onlarla da olmaz.

Eh-şöyle böyle anlaştıklarım:
İkizlerin bir şöyle bir böyle yapısından nefret ederim. Annem ikizler olmasına rağmen anlaşamam ve ona da bu ruh hali etkilidir.
Teraziler uyuşuktur aslında biraz da pasaklı Ablamda aynı ama çoğunlukla iyi anlaşırız
Aslanların liderlikçi huylarından nefret ederim. Ama bunun dışında aslanlarla da çok iyi anlaşırım.

Süper anlaştıkklarım

Boğayım diye demiyorum diğer boğalarla da çok iyi anlaşırım. Yerim sizlerii
Yengeçlerin evcimen ve neşeli haline bayılırım
Başaklar çok titiz olmasına rağmen çok iyi anlaştıklarım arasında
Akrepler boğalarla pek anlaşamasalarda benim yükselenim olduğu için iyi anlaşırım. Aramızda kalsın ama bir akrepden çok çekiyorum ne o özgüven o diyesim geliyor
Aslında oğlaklar acayip sakinler ve sevgililerini pek kıskanmasalarda(bana böylesi çıktı) yine de iyi anlaşırım.

Yeni topiğimiz uğurlu olur inşallah kızlaar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…