Anlaşmalı boşanma hk.

Suakaryolunubulur23

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
287
649
23
42
Merhaba ,

Adli tatilden önce anlaşmalı boşanma için dilekçe vermiştim. Tebligata Uyap vatandaş portalından baktığımda ön inceleme duruşmasının 11/09/2025 tarihinde olacağı yazıyor.. Ben anlamadım anlaşmalı boşanma zaten bir duruşma olmuyor mu? Ön inceleme nedir... Anlaşmalı boşanan veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa diye sormak istedim.

Anlaşmalıda olsa bir avukat tutmanızı öneririm zira protokolde belirtilmeyen hususlar için sonrasında dava hakkı doğuyor bilginiz olsun yine uğaşır durursunuz

Anlaşmalıda olsa bir avukat tutmanızı öneririm zira protokolde belirtilmeyen hususlar için sonrasında dava hakkı doğuyor bilginiz olsun yine uğaşır durursunuz
Avukatım var zaten tutmuştum.. Diyeceksiniz ki ona niye danışmıyorsun yarın arayacağım gün içinde işten güçten fırsat bulup arayamadım. Saat olarak mesai saati dışında aramak istemiyorum sanki etik değil gibi geliyor ne bileyim.. Buraya sormak geldi içimden. Tecrübeliler de vardır diye belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…