ANLASMALI BOSANMA NEKADAR SÜRER KIZLAR

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
gunaydin herkese 3 yıllık evliligim dün itibarı ilee bitti resmi olarak devam ediyor ama pazartesi daha acicam bu surecler nasıl.ilerler nekadar zamanda sonlanir

O değilde canım isminin altında ‘ birgün bende anne olacağım ‘ yazıyor 😰😰 boşanma sebebini bilmiyorum ama hayırlısı olur inşallahh 🤲🤲

Hakkınızda hayrlısı olsun.
anlaşmalı boşanmalar kısa sürüyor am çekişmeli boşanmalar evlilikde edinilen mal paylaşımı biraz daga fazla zaman alıyor
eşiniz ne düşünüyor boşanmada erkekler çogunlukla çirkinleşiyor
hem konuşmaları hemde paylaşımlar da farklı yüzleri çıkıyor

Hakkınızda hayrlısı olsun.
anlaşmalı boşanmalar kısa sürüyor am çekişmeli boşanmalar evlilikde edinilen mal paylaşımı biraz daga fazla zaman alıyor
eşiniz ne düşünüyor boşanmada erkekler çogunlukla çirkinleşiyor
hem konuşmaları hemde paylaşımlar da farklı yüzleri çıkıyor
benden hicbisey isteme diyor zaten istemiyorumda bana soy adimi geri versin başka hicbisey istemiyorum

benden hicbisey isteme diyor zaten istemiyorumda bana soy adimi geri versin başka hicbisey istemiyorum
3 yılınızı birlikte geçirdiginiz insandan alacagınız mutlaka vardır.
mahkeme açıldıgında haklarınız dan vazgeçmeyin.
sizin olanı ona bırakmak dogru degil

Merak etmeyin. Soyadınız yine sizin olacak. Hakkınız olan her şeyi alın lütfen.Sonra pişmanlık duymayın.
Kız kardeşim 2015’te çekişmeli boşanma davası açtı. Süreç hayli uzundu. 2019’da boşanması gerçekleşti.

Anlaşmalı boşanma uzun sürmüyor. 3 ya da 4 ay da biter. Tebliğleri elden alırsanız istinaftanda her iki tarafta feragat ederse daha da kısalır.

Benim davamda karar tek celsede çıktı. Zaten anlaşmalı boşanmanın asıl avantajı hızlı olması. Ancak çekişmeliye döndüğü takdirde süreç uzayabilir.

Kasımda anlaşmalı olarak boşandım. Protokolü verdikten bir hafta sonra mahkeme tarihi belli oldu. Tek celsede bitti. Hiçbir şey talep etmedim. Soyadım da bir hafta önce değişti. Umarım her şey gönlünüzce olur 🌸

Back
X