anlaşmalı boşanma

sefaljin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
165
64
298
merhaba,
çok kısa bir şey öğrenmek istiyorum. kv ve kp boşanıyorlar. kp çok problemli bir insan, zarar verebilecek karakterde ve biz kv me hiç bir şey isteme, sadece nafakayla boşan dedik. avukatla görüşmüş bugün, anlaşmalı boşanmada hiç bir şey alamazsın çekişmeli açalım demiş. para almak için söylemiş olabilir mi? gerçekten anlaşmalı açsak nafaka bile alamaz mı?

Nafaka alırsınız ama anlaştığınız kadar ben olsam donuna kadar alırdım

Haaa bi de avukatlar çekilmelide karşı taraftan aldıkları kadar kendilerine pay alır bunu da size der %10 alırım felan diye

bir miktar söylemiş kv me avukat ama karşı taraftan ne alacaklar, ne için çekişmeli açıyorlar orasını bilmiyorum.

uğraşmak istemiyoruz onunla, sadece kv m kurtulsun istiyoruz. 1 senedir ayrılar sürekli taciz ediyor kadını. bizi de.. eşim çok üzülüyor. onu gördükçe ben de çok üzülüyorum. bir an önce bitsin, anlaşmalı açalım uzamasın demiştik, avukatla konuşunca çekişmeli açmaya karar vermiş

uğraşmak istemiyoruz onunla, sadece kv m kurtulsun istiyoruz. 1 senedir ayrılar sürekli taciz ediyor kadını. bizi de.. eşim çok üzülüyor. onu gördükçe ben de çok üzülüyorum. bir an önce bitsin, anlaşmalı açalım uzamasın demiştik, avukatla konuşunca çekişmeli açmaya karar vermiş
Uğraşın korkmayın
Korkarak hakkınızı arayamazsınız
Çirkefse sizde çirkef olun
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :)

sonu nereye varacak acaba.. Allah hayırlısını versin ne deyim, uğraşcaz bu gidişle.. teşekkürler herkese

anlaşmalı boşanmanın mantığı her konuda anlaşarak boşanmaktır
eğer kayınpeder nafaka vermeyi kabul ederse elbette alabilir kayınvalide nafaka
ama bu konuda anlaşamazlarsa zaten anlaşmalı boşanma davası açamazlar, çekişmeli açmak zorunda kalırlar

Anlasmali bosanmada zaten onden bi protokol imzalaniyor.
Karsi taraflar kabul ederse anlasmali bosanma oluyor.
Eger kv ben nafaka istiyorum der kp kabul ederse anlasmali olur.
Kabul etmezse ya kv onun dedigine tamam deyip imza atacak ki bidaha nafaka isteminde bulunamaz bosanmadan sonra.
İlla nafaka istiyosa cekismeli olur.
Ama once kp gorusmesi lazim bakalim bu anlasmayi kabul etcek mi.

merhaba,
çok kısa bir şey öğrenmek istiyorum. kv ve kp boşanıyorlar. kp çok problemli bir insan, zarar verebilecek karakterde ve biz kv me hiç bir şey isteme, sadece nafakayla boşan dedik. avukatla görüşmüş bugün, anlaşmalı boşanmada hiç bir şey alamazsın çekişmeli açalım demiş. para almak için söylemiş olabilir mi? gerçekten anlaşmalı açsak nafaka bile alamaz mı?
anlaşmalı boşanan nafaka alabiliyor.
abim de boşanmak üzere. nafaka vercek bide.
bide hisselerin payıni bile istedi ne diyosun saymakla bitmez...

merhaba,
anlaşmalı da karsı taraf ne verırse onu alırsınız
bırsey vermek ıstemezse senelerce bıle uzar gıder dava
anlasın kafanız rahat olsun

Çirkef insanla başka türlü baş edilmiyor maalesef
Kavgacı olmak iy değil ama gerektiği zaman kavgadan savaşmaktan kaçmamalı
Hukuksal mücadele verilmeli
aynen öle çirkef insanlar çok şey istiyor. ben bunu gördüm..
abim boşanmak üzere.. yengem hisselerin payını bile istedi abi sende iste dedim boşver olsun bitsin artık diyo.
nafakayla beraber 20 bin para ödüycek yıllık toplam... düşün..
abimin hakkı da var istemedi ki:/

Merhabalar,

aranıza bugün katılıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. 13 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım. Gerekçesi şiddetli geçimsizlik ve eşimin çalışmaması. Ne denediysem evliliğimi kurtaramadım. ve hep hüsran, mutsuzluk sinirden kilo alma aklınıza gelecek bütün olumsuzluklar. Boşanan kişilerden öneriler rica ediyorum. Beni bu durumda olan anlayabilir. Evliliğimin bana en büyük hediyesi canım evladım oğlum oldu. Onun için iyiki evlenmişim diyorum. Birtek onun için bukadar yıl dayandım ama artık takatim kalmadı. Ben babamı 15 yaşında kaybettim. Babasızlığı çok iyi bilirim. Oğlumu babasının yanında büyütmek istedim ama husuzrsuz hergün kavga edilen bir ortamda büyütmektense oğluma hem baba hem anne olmaya karar verdim. Hafta sonları babasını görebilir. Kesinlikle koparmıycam ama aynı ev içindeki gibi olmayacağınıda çok iyi biliyorum. Benim sizden rica nasıl bir süreç izlemeliyim Avukat tutacak durumum yok. Baroya başvurmayı düşünüyorum. Oğlumun vekaleti bana verilir diye biliryorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz. tşk

Back
X