Uğraşın korkmayınuğraşmak istemiyoruz onunla, sadece kv m kurtulsun istiyoruz. 1 senedir ayrılar sürekli taciz ediyor kadını. bizi de.. eşim çok üzülüyor. onu gördükçe ben de çok üzülüyorum. bir an önce bitsin, anlaşmalı açalım uzamasın demiştik, avukatla konuşunca çekişmeli açmaya karar vermiş
katılıyorumUğraşın korkmayın
Korkarak hakkınızı arayamazsınız
Çirkefse sizde çirkef olun
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali :)
Çirkef insanla başka türlü baş edilmiyor maalesefkatılıyorum
anlaşmalı boşanan nafaka alabiliyor.merhaba,
çok kısa bir şey öğrenmek istiyorum. kv ve kp boşanıyorlar. kp çok problemli bir insan, zarar verebilecek karakterde ve biz kv me hiç bir şey isteme, sadece nafakayla boşan dedik. avukatla görüşmüş bugün, anlaşmalı boşanmada hiç bir şey alamazsın çekişmeli açalım demiş. para almak için söylemiş olabilir mi? gerçekten anlaşmalı açsak nafaka bile alamaz mı?
anlaşmalı da karsı taraf ne verırse onu alırsınızmerhaba,
çok kısa bir şey öğrenmek istiyorum. kv ve kp boşanıyorlar. kp çok problemli bir insan, zarar verebilecek karakterde ve biz kv me hiç bir şey isteme, sadece nafakayla boşan dedik. avukatla görüşmüş bugün, anlaşmalı boşanmada hiç bir şey alamazsın çekişmeli açalım demiş. para almak için söylemiş olabilir mi? gerçekten anlaşmalı açsak nafaka bile alamaz mı?
aynen öle çirkef insanlar çok şey istiyor. ben bunu gördüm..Çirkef insanla başka türlü baş edilmiyor maalesef
Kavgacı olmak iy değil ama gerektiği zaman kavgadan savaşmaktan kaçmamalı
Hukuksal mücadele verilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?