Anlasmali bosanmada avukatsiz nekadar para harcanir?

3lifcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
31
2
1
34
Anlasmali bosanma acmayi planliyorum. Esim kabul edicem diyor ama yan cizmesinden korkuyorum. Avukatsiz nekadar ucret vermem gerekir ortalama. Dava cekismeliye donerse ne olur. Donmemesi icin en uygun fiyata yapmak icin ne yapmaliyim

Birde memlekete ikamet almam lazim degilmi yakin akrabalarin disinda cevreye duyurmak istemiyorum. Nasil kimse duymadan halladebilir bu isi.

tatlım protokol yapıp giderseniz sadece tebligat giderleri ve harç yatırıyorsunuz çok bir şey tutmaz. dediğin gibi mahkmede yan çizerse eşin o zaman çekişmeliye dönüyo sanırım, o durumda ne olur bilmiyorum.

Cok param olmadigi icin her durumdan haberdar olsam iyi olacak. Cunku tam olarak neyle karsilasacagimi bilmiyorum. Bu protokol nette ortalama bisiler var uyarlayip esime nasil imzalatmaliyim o baska sehirde ve acikcasi arayip konusmak istemiyorum

Allah rızası için biri de boşanma işlemleri nasıl başlatılır, onu da paylaşsın da, benim de bilgi dağarcığım genişlesin...

durumunuza üzüldüm konu sahibi, Allah sizin için de en hayırlısını versin dilerim.
umarım sorunsuz atlatırsınız bu süreci.

Amin umarim. Dava aile mahkemesine gidip aciliyor bildigim kadariyla bulundugun ilde veye ilce buyukse ilcenin aile mahkemesine dilekce veriyorsun. Normalde calismayanlara baro avukat atiyor ama onun icin muhtarliktan bankadan falan evrak gerekiyor benim gibi cevresindekilere duyurmak istemeyen icin baya ugrasli birsey ama ihtiyac sahibi icin ucretsiz avukat ve davada destek icin harika. Sen cekismeli mi acacaksin yoksa benim gibi anlasmali mi?

Bende aradtiriyorum bu konulari ailem bilsin istemedigim icin kendim halletmeye ugrasiyorum..bizim en basta anlasmsliydi esime dedimki ne tazminat ne nafaka hic bisey istemiyorum (amacim cekismeliye donmemesi icindi) .o da once bayrami bahane etti simdide ben ne seni ne cocuklari birakmam bjnu aklina sok diyi..delirceem sinirden..madem cekismeli istiyo tazminatta nafakada istiyom,cocuklarin zaten velayeti bende olmasi icin ugrasicam..bakalim hayirlusi olsun

Back
X