Anlatma kabiliyeti kısıtlaması :( sıkılabilirsiniz :(

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
zorla tanıştırıldığım biriyle konuşuyordum. o ara kafamı dağıtmak için markette işe başladım.maksat yorulmak ve hiçbirşey düşünmemekti.hayattan bıkmıştım.zorla konuştuğum çocukta beni baya bunaltmıştı.

işe başlayalı 3 hafta oldu taaa uzaklardan konuştuğum çocuk zar zor beni ikna etmeye çalışarak evimize aileleri taıştırmaya geldi.ben stresliyim.üzgünüm.ruh gibiyim.

her önüne gelen soğukkanlısın bi insanda hiçmi heyecan olmaz diye bana hayıflanıyorlar ama nafile..(zoraki sonuçta)
günlerden pazar neyse o gün yattım uyudum iyice gerilmişim zaten.

rüyamda hafif yağmur yağdığını çok güzel bir gökkuşağı belirdiğini ve içimin huzur dolu olduğunu gördüm.bi anda uyandım.içim ferahlamışt bianda

işe gittim.yeni çocuk gelmiş başlamış işe.herkez bana tabi diyor verdikmi seni ailenle tanışmaya geldiler diye vs soru üzerine sorular..

yeni gelen çocukta mahsun mahsun bakar.

neyse bu ilk günden beri peşimden ayrılmamaya dikkat et kendine yorma kendini (market işi çok yorucudur bilirsiniz) bu yüzden ikaz edip durmalara başladı.

zamanla konuşmaya başladık. (birçok ortak noktamızı farkettik)

öyle huzurlu biriydiki.tıpkı rüyamdaki gibi.

neyse ben bunla normal arkadaştım sadece ama bir gün anısızın rüyamda bu çocuğu gördüm.seninle evlenicem ben diyordu
:53:

rüya ama bianda şok oldum. aklımın ucundan bile geçmedi.

veeeeeeeeeeeeeeeeeee allahın işi
:16:

huzurumla sözlendik
:nazar: beni kandırdı :1: ikimizde istanbul doğumluyuz.7 ağustos o 18 ağustos ben doğmuşum.ve bunun gibi bir çok ortan yönümüz var

ama en önemlisi çok şükür birbirimizi tamamlıyoruz.DİĞER YARIMIZI BULDUK İNŞALLAH.RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLLAH

Son düzenleme:
Konunun böyle bağlanacağını düşünmeden sıkıntıyla okuyordum zorla olduğu için :) aama maaaşşşalllah çok sevindim :))) Rabbim mutluluğunuzu daim etsinnn :D

Back
X