anlatmaktan yoruldum :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arık yorulduğuma mı bilmem tartışmak istemiyorum.hep aynı yere gelmekten bıktım çünkü eğer beni dinlemek ve anlamak istese bu konuyu acacak kadar bunalmazdım.kısaca özetlersek eşim hep dediği olsun ister özellikle yemek için. kendi kafama göre yapsam kusur bulur sinir eder vs... pazarın kurulduğu gün işi yoğundu fakat aramak zorundaydım. iş yerinde de boş olsa bile nazlanarak açar telefonu.baştan gereksiz aradığım oluyordu. fakat onun demesiyle pek aramıyorum.haliyle acil bir şey olduğunda aramak zorundayım keyfime değil. neyse pazarın kurulduğu gün aradığımda mümkün olan en kısa zamanda dönüş yapıp pazara gittim yada gitmedim diyecek başka uzunuzun muhabbet istemedim ondan.teli açtı barın barin bağırıyo. çok mu önemli diye.pazar dışında manavda istediğimiz gibi taze sebze meyve bulamıyoruz.sonuçta danışcağımki ona göre hareket edicem. iki üç bişey alsakta lazım olanları alırız beraber karar veririrz diye düşündüm hep.sanırım ben düşündüm hep.bir gün pazara gitmeyince neden dedim bilmiyorum dedi.sabah olsun haberleşiriz diyen adam neden sürekli açmaz teli.bilmiyorum yoruldum.sürekli aynı muhabbetlerden.maça gitmesi bilmem napması umrumda değil.elimi tutup benimsin kapıdan gidip gelmicem desem dur nasıl böyle yaparsın diye beni tutan saçma sapan insanlara karşı beni savunan bi kocayı hiç bulamadım karşımda ne yapacağımı da bilmiyorum.sıkışınca ben böyleyim diyen adama neyi kanıtlayıp ne dersi vereyim ki...

Kafana göre takıl bak nasıl değişiyor. Sen onu değiştirmeye çalışma, kendin değiş arkadaşım...

Severek evlenmediniz sanırım?
severek evlendim de...çok uzun süre çıkmadık.çok uzun süre çıkıpta evlenmiş olsak bile her insanın evli halinin kendimize göre yakalamak şans meselesi bende şaslımıyım şansızmıyım bilemedim.temcit pilavı gibi aynı şeyleri yaşamak insanı bıktırıyo

ne pazara giderken ne de yemek yaparken ona danış.kulp taktığında bu bağrışını hatırlatırsın.o ne derse desin sen ne istiyorsan onu yap.mesela taze fasulye mi yaptın bir şey mi dedi hemeeeennnn ben bunu seviyorum canım bunu yemek istedi bunu yaptım beğenmiyorsan pilav var ondan vereyim onu ye çocuğun değilim ben senin azarlamayı da bırak artık de otur güzelce sen yemeğini ye onu da takma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…