• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmalı...

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37
Yaz deselerdianlat deselerdi.....
Hadi yaz de anlat de bana nerden başlayım iyilerden mi? yoksa kötülerden mi? Hayatın gerçeklerindenmiyoksa hayallerinden mi?Hangisinden başlayım..
Söyle:istersen gerçekler kalsın boşver gerçekleri onlar
HAYATIN RUH ÜŞÜTEN GERÇEKLERİ çünkü insanın içini acıtan gerçekler onun için başlamayayım hiç anlatmaya !!!!!
Hayaller daha güzel insan hayal ve umut ettikçe yaşarmış...Kocaman ve masmavi bie okyanus düşün sonsuz derin kokusunu hayal et üstünde gezinen martıları düşün içindeki yüzen binlerce balığı o eşsiz güzelim renklerini ne kadar da güzel değilmi?
O balıklardan biri olmak isterdim o sonsuzluğun içinde yüzmek çıkarsız yaşamak isterdim.Ama yine korkularım olurdu büyük balıklar beni yutmasın diye kaçardım kaçmak zorunda kalırdım değilmi?Nereye kadar sonunda yem olurdum birine kaç kaç nereye kadar...
İşte tam hayatın gerçekleride böyle kaç kaç kurtulamıyorsun en ummadığınyerde yüzüne çarpıveriyor işte hemde kocaman bir tokat gibi..
Önce biraz sarsılıyorsun biraz sendeliyorsun sonra kaldığın yerden devam ediyorsun.Hep aynı anlıyacağın...
Gerçek hep acı acı verici yüreğini yakıyor kalbini sızlatıyor ama yinede yaşamaya devam ediyorsun..
"DAL RÜZGARI AFFETSE BİLE KIRILMIŞTIR BİR KERE"çok tuttum bu sözü gerçekten çok güzel insan affetmeyi öğreniyoraffediyorsun sevginin karşılığı için sevmek hoş görmektir sevmek bazen bazı şeyleri görmemektir ama oda biryere kadar dal kırık artık yapışmaz ancak yeniden yeşerir oda zaman alır yeşermesini beklemek senin acınını daha çok acıtır ....
İnsanın yaşı kaç olursa olsun öğreniyormuş herşeyi öğrenemem dediği şeyleri bile kendin için bile şaşırıyorsun benmiyim bütün bunları öğrenen diye?????
Sonra KADER deyip kestirip atıyorsun oysa bilmen gereken birşey var
İNSANLAR KADERLERİNİ KENDİLERİ ÇİZERLERMİŞ !!! Bence hemde isteyerek......
Niye yaparlar peki bunları acı çekmeyi göze almak bir insan için pekte kolay bir seçim değildir aslında en güçlü olan bile birgün yıkılıverir tuzla buz olur karıncadan küçük parçalara bölünür... Biliyormusun aynı BENİM gibi....

Back