ıs yogunlugu olsa keske canım ama malesef sorun para.bende ole dusundugum ıcın suanda askımı sıkısıtıryorm bılmıyorum hallolurmu ama eger gelemezlerse ayrılmayı bıle dusunuyorm.cunku bu cok onemlı bı olay ve ben heyecan yerıne stres sıkıntı ve uzuntu hıssedıyorm.aıleler arasındada sogukluk baslarsa ben bunu kaldıramam dıye dusunuyorm.cunku bu sogukluk ılerıde sorunlar yaratıcak ve buda bızım ılıskımıze yansıcak.benım ıcın yanı mutlu olabılmemız ıcın aıleler arası ıletısım cok onemlı.
şuanda sadece istemeye gelmiyeceklermi ? bekledikleri para ceplerinde olsun mu istiyolar ? yani para gelmezse evlilik olmıyacak mantığımı yürütüyolar..istemeye gelirken parayı yanlarında mı getiricekler anlayamadım..karışık bi iş kanımca ..
yok canım ıstemeye gelıcekler ertesı gunde soz nısan bırarada yuzuk takıcaz aılelr arasında ama uzaktan gelıceklerı ıcın bellı bı mıktar para olması gerekıyo yanı.yol parası takıydı suydu buydu anladınmı tatlım.
gerçekleri ailene anlatmalısın. yoksa işler daha içinden çıkılmaz olur...
istemeye geldiklerinde annenler geçmiş olsun babanız hastaymış dediğinde napıcaksın?
hem gelmemelerinin gayet geçerli bi nedeni var..
bu şekilde çocuğu da sıkıştırman çok yersiz..
zaten önceden konuşmuşsunuz işler hallolunca gelin diye, daha ne?
ailene bu durumu anlatmalısın.........
yaptığın yanlış canım...
aksi taktirde sen üzülürsün....
hmm şimdi anlaşııldı... sengözlerimebaksanab
o zaman sen de ailene aynen bu şekilde anlat durumu bence kaydirigubbakcemile5
yani çok çocukça olmuş yaptığınız...
madem hazır değilsiniz neden bu işe başından kalkıştınız ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?