Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç bu
Canım resim yok
Yok canım o çizgi gabalik çizgisi değimPaylaştım cnm tekrar bi bakarmisin
Bu marka neden sıkıntılı anlamıyorum, canım bende sana kendi testimi atim bi bak, heveslendiriyor sanki sadece, ama seninkinde çizgi renkli bayaa, bende silikKızlar ben bugun gebelik testi yaptım ama içini açınca kırmızı net 2. Bi çizgi gördüm sizce varmı
Canım sanki var daha yeni gibi ben oğlumu öğrendiğimde aynı senin testindeki gibi çok siliktiBu marka neden sıkıntılı anlamıyorum, canım bende sana kendi testimi atim bi bak, heveslendiriyor sanki sadece, ama seninkinde çizgi renkli bayaa, bende silik
Valla benim testi anlamadım canım içini açınca 2. Net çizgi gözüktü ama daha önce yaptigimda da baktım ama böyle net bi çizgi görmedimBu marka neden sıkıntılı anlamıyorum, canım bende sana kendi testimi atim bi bak, heveslendiriyor sanki sadece, ama seninkinde çizgi renkli bayaa, bende silik
Daha şimdi baş dönmem oldu, yerimden bi anda kalkınca duvardan tutundum, sürekli bişeylerden hevesleniyorum, ama psikolojik sanırım yaa, başka testte çıkmıyorCanım sanki var daha yeni gibi ben oğlumu öğrendiğimde aynı senin testindeki gibi çok silikti
İçini açmadanda çizgi belli aslında benim testte, ama işte tekrar yapınca yokValla benim testi anlamadım canım içini açınca 2. Net çizgi gözüktü ama daha önce yaptigimda da baktım ama böyle net bi çizgi görmedim
Sen de var gibi canım:)Bu marka neden sıkıntılı anlamıyorum, canım bende sana kendi testimi atim bi bak, heveslendiriyor sanki sadece, ama seninkinde çizgi renkli bayaa, bende silik
Testinizi bi atarmısınızValla benim testi anlamadım canım içini açınca 2. Net çizgi gözüktü ama daha önce yaptigimda da baktım ama böyle net bi çizgi görmedim
Tekrar yaptığımda çıkmıyor ama yaa, cok ümütliyim amaSen de var gibi canım:)
Ilkinde mi çıkmıştı bide testi yaptıktan hemen sonra mi çıktı canımTekrar yaptığımda çıkmıyor ama yaa, cok ümütliyim ama![]()
Bi kan tahlili yaptır canım kesin sonuç içinTekrar yaptığımda çıkmıyor ama yaa, cok ümütliyim ama![]()
Ilk yaptigimda yoktu 2.ye yaptım 5 dakika içinde silik çıktı sonra 2 tane daha aldım yaptım onlarda aynı çıktı sonra gittim acile tahlil yaptırdım 2 haftalık hamilesin dediIlkinde mi çıkmıştı bide testi yaptıktan hemen sonra mi çıktı canım
Hamilemisin canım