Burda yapılan yorumlar nekadar doğru çıkıyor bugün bunu daha iyi anladım.elitimin kaynanamla arası bozuldu bana geldi. sizin dediğiz gibi oldu buraya konu açtıktan 4 ay sonra çok şey değişti.şimdi ise hergün kaynanamın evinde doksan nokta döndü bu kadarda olmaz.ben kesinlikle kaynanama eltimle ilgili birşey söylemedim ama kendisi söyledise allaha havale ediyorum.eltim, yüzünü şekilden şekile sokuyor yüz mimiklerinle. bir kibir bir kibir anlatamam.kaynanamla kötü olduğu zamanlar kibirli yüz mimikleri ortadan kalkmıştı.şimdi tekrar yapmaya başladı.kızım bile fark ediyor.anne yengemin yüzünün şekillerini fark ediyonmu diyor.okadar belli ettiriyor ki.söylememek için kendimi zor tutuyozrum.bu aralarda kaynanamlardan maddi çıkar peşindeler.kiralarını ödemeleri için aynı binaya bile taşınıyorlar.bu arada da eltimin kaynımı doldurduğunu düşünüyorum.kaynımın konuşma tarzı hep manalı.eltimin kaynanamların apartmanındaki kiralık evi tutmasıda şöyle oldu.kaynanam eltime bu evi tutun demiş eltim istememiş.sonra kaynatam eltimin yanında bize siz tutun evi dedi.eşim tutarız da demedi tutmayızda demedi.güldü geçti.eltim bunu duyduktan sonra kıskançlığında tutmak istemeyen evi tuttu.biz zaten tutmayacakdık.oturduğumuuz ev o evden daha iyi gerek bile yoktu.eltim biz tutarız kıskançlığından aman amana tutmam dediği evi tuttu.bu kadar kıskanç olduğunu bilmiyordum.meğersem kaynanam arkamdan konuştuğu zamanlar demek nekadar hoşuna gidiyormuş.ne zaman kaynanamla kötü oldu bana kaynanamın benim için söyledilerini söyledi.şimdi yine iyi oldu kim bilir kendide arkamdan konuşuyormu.insanlar bu kadarmı değişir.kendim gibi zannediyorum insanları sonra hüsrana uğruyorum.sizce bu durumda nasıl tutum içinde olmalıyım. /COLOR]