merhaba arkadaslar;
Esımın akrabasının esı olan bır hanımla gorusuyoruz. Adı ipek.
Gorusuyoruz cokta yakın oturuyoruz.. Fakat davranışlarına anlam yukleyemıyorum yada yanlış bır dusunce olmasını istemıyorum. Haksızlık etmek istemem dogrusu. Ama bazı davranışlarını sıze bıldıreyım sız bana soyleyın bır artnıyet vs varmı dıye..
1: kuafore gıdıyoruz insanlara emrıvakı konuşarak kırıyor. Kac kez kapıyı kspatın dedım doye azarlıyyor. Koskoca ınsanlar hanımefendı lütfen guzel bır dılle belirtın dıyor. Utanıyorum.. Insanları boyle davranılmaz bana gore. Rıca edılır.
2: heryerde tartısıyor herkesle kavga edıyor. Magazadakı insanları hunharca azarlıyor ,kıbar bır dılle anlatıyorum yok.. Uzuluyorum cunku ınsanların onuru kırılıyor.
3. Cocugu fazlaca sıddet uyguluyor ıfade seklı bu.. Ben kımsenın evladına tek soz etmeyı sevmem dogru gelmıyor laftanda anlamıyor. Yas 5 .. Ben öğretmenım her turlu ıletısım yolunu denesemde nafıle. Anne her yanlışında guluyor nıtekım cocukta tekrarlamakta haklı. Cekıp kenara kendısının uyarması gerektıgını .. Anne baba dısında kımsenın mudahle etmemesı gerektıgını ve asla azarlamak rencıde etmenın dogru olmayacagını belrtıyorum. Lakın anlamıyor
4: her seferınde gelmek davet etmk istıyor cok sagolsun lakın ben calışıyorum esıme aileme vakıt ayırma konusunda hassasım. Akşam işten gelince sırumluluklarım var . Bende sohbet etmk ısterım ama akşm yemek yeme kulturumuz mevcut bız oyle alıştık hergun 2-3 ceşıt yemegımız olur. Bunun gıbı sorumluluklardan cok fırsat kalmıyor halıyle.
5: bır mekana gıdıyoruz asla hesap için adım atmıyor. Benım huyumdur ben hep karsılarım aksı hlde mahcup olurum vs. O bu durumu kullanıyor sankı. Ben kahve ıcıyorum o yemek yıyor tatlı yıyor hesap gelıyor hıc mudahıl degıl:) helal olsunda bu durumda hoş bır etkı yaratmıyor .
Arkadaslık etmek istıyorum ama bana hıcbır sey katmıyor cok kaba agrasıf .. Mesafe koyuyırum ama bıryerde gorusuyoruz . Gorusme konudunda fazlaca ısrarcı Bır yanım sevıyor bı yanım cok uzak . Bırkac seyden bahsettım sıze ne dusunuyorsunuz .