- 2 Şubat 2023
- 13
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi habibeminel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah aşırı derecede hamilesinizHamilemiyim degilmiyim anlayamadim bilgisi olan varsa yazabilirmi
hamile olmayan kadinda yaziyor ya degerlerde iyi gibi ama o yuzden kafam karisti doktorumada soramadim calistigim icin. Insallah hamileyimdirBiraz fazla hamilesiniz gibi duruyor değeriniz 12bin çıkmış.
Ayy cidden mii hamile olmayan kadin yaziyor ya kafam asiri karistiMaşallah aşırı derecede hamilesiniz![]()
hamile olmayan kadinda yaziyor ya degerlerde iyi gibi ama o yuzden kafam karisti doktorumada soramadim calistigim icin. Insallah hamileyimdir
Yoo hayir bursadayim ama guma evlerinden degilimAaa inanmıyorum Bursa'da hüma hatun evlerinde misiniz???
Beta degeri gayet güzel beş altı haftalık olması gerek doktora gitmeyi ne zaman dusunuyorusnuzAyyy insallah o zaman![]()
Hamile olmayan aralığında 0-5 yazıyor. Sizin 12bin :) hayırlı olsunhamile olmayan kadinda yaziyor ya degerlerde iyi gibi ama o yuzden kafam karisti doktorumada soramadim calistigim icin. Insallah hamileyimdir
Ayy sabahtan beri o kadar moralim bozukki hamile olmayan kadin yazisini gordukten sonra. Suan asiri moralim yerine geldiKos kos kres icin siraya gir; cok zor kontenjan bulmak.
Hayirli olsun, saglikla kucaklayin.![]()
Bence o yazan değer o sayfaya sığmayınca yana yazılmış 10 hafta 12385Hamilemiyim degilmiyim anlayamadim bilgisi olan varsa yazabilirmi
Gecikti ama normaldede gecikmelerim oluyor ama bu sefer fazla oldu oylesine yaptirmistim umutsuz bi sekilde o ibareyide gorunce degilim diye dusundum acikcasiReferans değerleri ölçütleri onlar görmüyor musunuz? Orda yazan değerlere göre 6 haftalık görünüyor. Adetiniz gecikmedi mi zaten
0.5 - 5.3 degerleri icin yaziyor onu. Siz 5 ya da 6 haftalik gebesiniz. Hayirli olsun tekrar.Ayy sabahtan beri o kadar moralim bozukki hamile olmayan kadin yazisini gordukten sonra. Suan asiri moralim yerine geldi![]()
Testi bugun yaptirdim ama doktora gitmeye firsat bulamadim calistigim icin. Yarin ogle arasinda insallahBeta degeri gayet güzel beş altı haftalık olması gerek doktora gitmeyi ne zaman dusunuyorusnuz