Anlayamadım

kedimaysa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
28
14
8
slm kızlar nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama kendimi kötü hissettiren bir konu var geçenlde komşular gün yapıyomuş ben çok samimideğilim fakat küçük şehir vakit geçsin diye maddi açıdanda ihtiyacım olduğu için bende katılayım dedim başta isteyerek kabul ettiler fakat onlar samimi baya anladığım kadarıyla sonra birisine sosyal mrdyadan takip ettim oda beni işte noluysa ondan sonra oldu vatsap gurubu okadar aktifti bende paylaşıyordum ki bi anda hiç ses çıkmaz oldu paylaştığım şeylerdenmi kaynaklı acaba bi anda geri adım attılar not: (kendi resimlerim ve birkaç siyasi düşüncemle ilgili paylaşımlarım var). Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum not; siyasi paylaşımım kendi sosyal mesya hesabımda var

Sosyal medya takibinden sonra bir anda sessizlik olduysa yanlış düşünmüyorsunuz. Sensiz başka grup açmışlardır.

Eee takılma sen de onlara ne var bunda başka meşkaleler bul git halk eğitime yazıl çok yararlı kurslar var.
Günde oturup saatlerce dedikodu yapmaktan iyidir

Siyasi görüşünüzü beğenmemişler ve büyük ihtimalle grup içinde bir kişinin bile böyle bir isteği olması yeterli olmuştur. Eski grup olduğu için.

Gün yerine bankaya aydan aya para yatırın.

Siyasi gorusunuzden dolayi gorusmek istemiyorlar sizinle , acik acik soyleyememisler baska grup kurmuslar
Artik ulkece ikiye ayrildik zaten , komsularin arasina bile siyaset giriyor saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…