Anlayamıyorum ben bu adamı!!!!

burcum1988

herşeye rağmen mutluyum:)
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
273
1
46
Diğer
Bilenler bilir daha 7 aylık evliyim ben!..ama bu süre içinde eşim beni çıldırma noktasına getirdi çoğu kez.konuşmaları çoğu zzaman o kadar dengesiz geliyorki bana yok artık diyorum.işten geliyor sokuluyorum sürekli yanına ama ben artık hep fedakar hep yaklaşan taraf olmak istemiyorum.istiyorumki oda biraz ince davransın oda biraz nazlasın beni...bir iş dönüşünü anlatayım kapı çalıyor açıyorum gözlerim parlıo tabi benim onu görünce geleceği saat yerimde duramaz oluyorum geçio içeriye yemek yio olan biteni anlatıyor gün içinde sonra 1 saat 2 saat neyse pc başına oturuyoruz ya film izlioz yada faceye falan girio sonra haydi yatağa...istiyorumki biraz ince davransan bi derdinde varmı die sorsun ama yokkkkk!!!istiyorki özledim bugünde seni desin şöle bi kucağına alıp sevsin beni yaa

Isterdimki çok büyük bi aşk olsun bizimkis:(isterdimki eşimin gözlerine baktığımda kendimi güvende hissedeyim benim her konuda yanımda olduğunu bilmek isterdim.o kadar kırgınki içim aslında ona o kadar kanıoki yüreğim buna rağmen her gün heyecanla bekliorum onu.gün içinde beni aradığında dilim dolaşıo heyecandan ne konuştuğumu bilmiorum.oysa bu olmamalıydı ben oda taşıyacak hep bu heyecanı sanıodum.içimde cam kırıkları gözlerim hep yaşlı gitgide ölüorum ben kendi içimde

canım diğer durumları bilemiyorum ama, tek sıkıntın ilgisinin yetersiz olması mı?

neden benim gibi değilki sanki ben bulutların üstünde yürür gibi yürümek istiorum bu yolda ama o neden sıradan iş dışında evde hep yanyanayız bana sarılıp uyur mesela ama farklı bişi bendeki hani filmlerdeki aşk derler ya aradığım öle bişi galiba

Canim erkekler biz bayanlar kadar duygusal değiller maalesef....onlar olaylara daha düz acıdan bakarlar...biz ise her acıdan...sohbet ortamı yarat...esın eve geldigi zaman bilgisayar açılmasın mesela....biz kesinlikle bilgisayar açmayız cokk nadir...oda ortak bakmak istediğimiz bişey olursa...yada muzik dinlemek icin...bunu kesinlikle terkedin...biz mesela aksam yemekten sonra yürüyüşe çıkarız...vee kendimize Lost diye bir dizi aldık onu izliyoruz...cokk surukleyici...anlatmak istediğim su canim ortak bişeyler yapmanız gerekiyor ve sen buna dur demelisin...böyle sürer gider yoksa...hem daha yeni evlisiniz birbirinizden uzaklaşmayın.....kızma ona butun erkekler aynı...gorev bize düşüyor...yontmamiz gerekiyor...

filmlerdeki aşk genelde sevgiliyken yaşanıyor.evlenip sorumluluklar ve maddiyat binince omuzlara filmlerdeki aşkta kuşlar gibi kanatlanıp kayboluveriyor maalesef:34:
kırılmak üzülmek istemiyorsan beklentilerini biraz azalt canım.ilgi mi istedin git kucağına yat,sen belirt ne yapması gerektiğini:34:

canim erkekler biz bayanlar kadar duygusal değiller maalesef....onlar olaylara daha düz acıdan bakarlar...biz ise her acıdan...sohbet ortamı yarat...esın eve geldigi zaman bilgisayar açılmasın mesela....biz kesinlikle bilgisayar açmayız cokk nadir...oda ortak bakmak istediğimiz bişey olursa...yada muzik dinlemek icin...bunu kesinlikle terkedin...biz mesela aksam yemekten sonra yürüyüşe çıkarız...vee kendimize lost diye bir dizi aldık onu izliyoruz...cokk surukleyici...anlatmak istediğim su canim ortak bişeyler yapmanız gerekiyor ve sen buna dur demelisin...böyle sürer gider yoksa...hem daha yeni evlisiniz birbirinizden uzaklaşmayın.....kızma ona butun erkekler aynı...gorev bize düşüyor...yontmamiz gerekiyor...

onu yontayım derken ben yıpranıyorum bitanem ya evet biliorum erkeklerin odungillerden olduğunu:)ama yinede beklio insan işte bazen öyle saçma sapan cümleler kuruoki başımı alıp kaçasım gelio ben bu adama nasıl çocuk güveneceğim nasıl çocuğuma terbiye verecek bu adam die düşünmeden edemiorum yaşı 23 acaba ondanmı bu cahilliği bilmiorumki bazı hareketleride çıldırtıo beni bilmiorumki:(

Isterdimki çok büyük bi aşk olsun bizimkis:(isterdimki eşimin gözlerine baktığımda kendimi güvende hissedeyim benim her konuda yanımda olduğunu bilmek isterdim.o kadar kırgınki içim aslında ona o kadar kanıoki yüreğim buna rağmen her gün heyecanla bekliorum onu.gün içinde beni aradığında dilim dolaşıo heyecandan ne konuştuğumu bilmiorum.oysa bu olmamalıydı ben oda taşıyacak hep bu heyecanı sanıodum.içimde cam kırıkları gözlerim hep yaşlı gitgide ölüorum ben kendi içimde

Canim öyle bı anlatmışsinki sanki Cook sevdiğin bir insan var cokk askısına ama Cook uzakta kavusamiyorsunuz....kocan o senin Canimm ya...evlisiniz.o da bellimi sana karsı boş değilmiş ki evlenmiş...sadece erkekler bize göre daha az duygusal hepsi bu kadar...bence biraz duygularını normale dondur...sınır hastası olursun canim...duygularını çok yogun yasıyorsun biraz relaxx ol...rahatlaaa....

filmlerdeki aşk genelde sevgiliyken yaşanıyor.evlenip sorumluluklar ve maddiyat binince omuzlara filmlerdeki aşkta kuşlar gibi kanatlanıp kayboluveriyor maalesef:34:
Kırılmak üzülmek istemiyorsan beklentilerini biraz azalt canım.ilgi mi istedin git kucağına yat,sen belirt ne yapması gerektiğini:34:

ya ben belirtsemde onun davranışları farklı biraz ısırıo mesela ya ne bilim ben böle yabanilikler yerine gözlerime baksın elimi tutsun ince olsun biraz isterdim

onu yontayım derken ben yıpranıyorum bitanem ya evet biliorum erkeklerin odungillerden olduğunu:)ama yinede beklio insan işte bazen öyle saçma sapan cümleler kuruoki başımı alıp kaçasım gelio ben bu adama nasıl çocuk güveneceğim nasıl çocuğuma terbiye verecek bu adam die düşünmeden edemiorum yaşı 23 acaba ondanmı bu cahilliği bilmiorumki bazı hareketleride çıldırtıo beni bilmiorumki:(

Canim yeni evlisiniz ondan senin bu hallerin...zamanla hersey düzelir merak etme sen...öyle cocuk konuları için de böyle düşünme sakın...yaaa Allah askına ne adamlar var seninki de sorun mu yahu...eve gelince karısını öpmeden öküz gibi içeri giren ellerini dahi yıkamadan sofraya oturan...ellerine saglık bile demeden sofradan kalkan...sonra alıp basını dışarı çıkan....daha anlatayimmi Canimm...

canim öyle bı anlatmışsinki sanki cook sevdiğin bir insan var cokk askısına ama cook uzakta kavusamiyorsunuz....kocan o senin canimm ya...evlisiniz.o da bellimi sana karsı boş değilmiş ki evlenmiş...sadece erkekler bize göre daha az duygusal hepsi bu kadar...bence biraz duygularını normale dondur...sınır hastası olursun canim...duygularını çok yogun yasıyorsun biraz relaxx ol...rahatlaaa....

nasıl relax olacamki:(oldum zaten sinir hastası herşeye ağlayasım gelio...bazen o kadar uzak hissediorumki onu kendime sanki bi yabancı...yabancıya anlatsam derdimi beni anlar diorum.onun beni şöle sıkı sıkı sarıpta güvende hissettirdiği yokki

canim yeni evlisiniz ondan senin bu hallerin...zamanla hersey düzelir merak etme sen...öyle cocuk konuları için de böyle düşünme sakın...yaaa allah askına ne adamlar var seninki de sorun mu yahu...eve gelince karısını öpmeden öküz gibi içeri giren ellerini dahi yıkamadan sofraya oturan...ellerine saglık bile demeden sofradan kalkan...sonra alıp basını dışarı çıkan....daha anlatayimmi canimm...

sanırım beklentilerim yüksek evlenmeden önce telde ninni söleyerek uyutuodu benim eşim beni.evlendikten sonra eskisi gibi değil ya bide ben ilgiyi çok fazla istiorum.bide dünya onun üzerine kurulmuş gibi hissediorum hatalarımdan biride bu.azcık kendimi geri çekebilsem normale binecek belkide herşey

sanırım beklentilerim yüksek evlenmeden önce telde ninni söleyerek uyutuodu benim eşim beni.evlendikten sonra eskisi gibi değil ya bide ben ilgiyi çok fazla istiorum.bide dünya onun üzerine kurulmuş gibi hissediorum hatalarımdan biride bu.azcık kendimi geri çekebilsem normale binecek belkide herşey

Çalışmıyorsun anladığım kadarıyla, çalışma imkanın yok mu canım?

canım kedine hobiler edin,kurslara git.değişik bir çevren olur,sende eşinin üzerine bu kadar düşmezsin:34:

Back
X