iyi akşamlar arkadaşlar...
üniversiteden yeni mezun oldum ve evde 3 kişi yaşıyorduk biriyle aynı sınıftaydık ve aramız gayet iyiydi diğeriyle de ayrı bölümlerde fakat aynı fakültedeydik.Benim anlam 2 yıl aynı evde yaşadık zaman zaman aynı sınıfta olmadığımız arkadaşla sorunlar yaşadık öle kavga gürültü değil ama çoğu zaman eve gelmezdi müzik açmamıza karışırdı ara sıra soğukluk girer araya günlerce aynı evin içinde konuşmazdık onunla ama genelde kendi sınıf arkadaşımla oturup konuştumuzda bz konuşmayalım o yapıo dışarda olurdu çağıralım mı dediğimde boşver gelmesin fln diye kışkırtırdı beni açıkcası tabi bende de suç ama işte ne bilim 3 kişiydik ve ben biraz kıskanç bir insanım sınıf arakadaşımla paylaşımlarımz daha fazla ve sanki daha yakın hissediyordum kendmi ona.Aslında şu anda yaşadığım durum aynı evde yaşarkende başıma geliyordu aramızda soğukluk olduğunda eve çikolata alırdı veya diğer arkdaşa sarılırdı öperdi bir anda hiç bişi olmamış gbi olurduk o zamanlarda ben pek hazmedemzdm böle herşeyn bir anda unutulmasını konuşma taraftarıydım ama öle olmuyordu hiçbir zaman bir bakmışsın geri planda kalan taraf ben oluyordum bu sefer aslında yazdıkça farkediyorum her şey ne kadar açık sağolsun sınıf arakdaşım kukla gbi oynatmış bizi.Şu anda yaşanılan da bu malesef nekaadr uzakta olsak ne kadar kızsamda sanırım değer veriyorum o arkadaşıma 2siylede telde sanal ortamda görüşüyoruz fakat biri düzcede biri izmitte yaşıyor düzcede yaşayan diğer bölmden arkadaşım izmite ziyarete gtmş onu ve sanki bir anda çok sıkı dostlarmış gbi sanal ortmada sürekli birbirlerine paylaşımda bulunuyolr bişi konuşurken hemen birbirlernden bahsedp olaya katıyolar fln bende anlamıyorum yani bir sürü yaşanan bir sürü söylenen sözler var sanki hiç olmamış gibi işte bana garip gelen bu aslında üzülmek istemiyorum ama sanki 2 sene 3mz değilde 2si yaşamış gbiler şu anda başka bi şehire gtmekse mesele bende ziyarete gtmek istiyorum tabi ki ama şu anda çalışmıyorum ve her yapılan şey para demek malesef o arkadaşımınsa annesi izmit hastanesine gdp tedavi görüo belli sıklıklarla o yüzden onunla beraber gtmş yanına. 4 senenin ölçütü bu mu yani ben anlamıyorum yada benim kurduğum arakadşlık gerçek değilmiş benim verdiğim değerin ve sevginin karşılığı yokmuş malesef ben buna inanıyor ve üzülüyorum
işte böyle yazarsan da süt içtim yolda yürürken yağmur falan yağmıştı sonra dedim ki gel sinemaya gidelim bıyığı vardı dünden annem pasta yapmışken çamura battık.
bişey anlamadım işin şakası bi yana
Üçlü arkadaşlıkların kaderi bu maalesef. Bu benim de çok kez başıma geldi. Biz en yakın üç arkadaşız diye kendimi kandırdım ama sonunda gördüm ki aslında diğer iki arkadaşım en yakın arkadaşlarmış ben ise onların çok yakın bir arkadaşıymışım. Maalesef şu "en" yakın arkadaş olayından üçlü arkadaşlıklar içerisinde yüzü asla gülmüyor insanın. Yapacak bir şey yok. Üzülüyor insan tabii, hayalleri kırılıyor ama mantıklı düşündüğünüzde zaten üç kişinin kendi hariç gruptaki diğer iki kişiyi eşit sevmeleri imkansız. Hayatta kimi kiminle eşit seviyorsunuz ki? İnsan annesi ile babasını bile eş sevemiyor...
bazen hemcinslerimden nefret ediyorum, kız grubu arkadaşlıklarının sonu hep bu malesef, özellikle de 3 kişiyse. birbirlerini yerler, arada sana gelip birbirleri hakkında ağızlarına geleni sayıp seni de kışkırtır zorla kötü söyletirler, sonra da bu söylediklerini ortaya getirip, onların arasını sen bozup kışkırtmışsın gibi davranırlar. bir bakmışsın aralarından su sızmıyor...
kız grubu olayı yaş iş. 2den fazla kızın birbirini sevmesi mümkün değil. tabi kı kız arkadaşlarım var ama hepsiyle tek tek arkadaşımdır birbirlerini tanımazlar, grup olayına asla girmem bir daha...
ben de anlamış bulunmaktayım artık malesef 3'lü arkadaşoltan fayda olmadığını aslında ben 2 kişi çok yakın arkadaşız sanıyordum yani mezun olup şu dönemi yaşayana kadar çokilginç yaa yanyanayken ne kadr iyiydik şu anda bir görüşmeyle mi kuruldu yani bunların dostluk ilişkileri yazık ya bundan snr umarım kimseye gereğinden fazla değer vermem :'(
işte böyle yazarsan da süt içtim yolda yürürken yağmur falan yağmıştı sonra dedim ki gel sinemaya gidelim bıyığı vardı dünden annem pasta yapmışken çamura battık.
bişey anlamadım işin şakası bi yana
keşke anlamadıysanız yorum yapmasaydınız böyle dalga geçmek te pek hoş olmadı yani evet yoğun duygu haliyle biraz karışık yazmış olabilirm ama bence isim vermediğim ve diğer arkadaş diye bahsettiğim için böyle bir karmaşa yaşandı.Yine de okuduğunuz için teşekkürler!
keşke anlamadıysanız yorum yapmasaydınız böyle dalga geçmek te pek hoş olmadı yani evet yoğun duygu haliyle biraz karışık yazmış olabilirm ama bence isim vermediğim ve diğer arkadaş diye bahsettiğim için böyle bir karmaşa yaşandı.Yine de okuduğunuz için teşekkürler!
Hayir. Hicbir noktalama isareti kullanmadan yazdiginiz icin karmasa yasandi. Butun kelimeler birbirine bagli, hicbirsey anlasilmiyor. Cumle nerde baslamis, nerde bitmis belli degil. Ben de okumaya calistim, ama birkac satir sonra biraktim. Derdinizi anlatip, cevap istiyorsaniz yazim seklinize dikkat etmeniz gerekir. Anlasilmayan, uzun yazilari cogu insan 2 satir sonra birakir, baska konuya gecer. Biraz daha dikkat lutfen.
Üniversite mezunusunuz ama noktalama işareti olsun büyük harf küçük harf 'yapipta/edip te' seklinde yazmalar...
Bence biraz yazınıza ceki düzen verin.
Paragraf yok, cümle bası yok...
Sorunuza dönersem, yaşadığınız durumda kıskanilacak durum yok. Sizi sınıf arkadasınız demek ki kendine yakın bulmadı.
Bulsaydı, diğer ev arkadasınızla samimi olmazdı bu derece...
Bunda üzülecek bir durum göremedim, sanırım ön planda olmayı seven ben merkezci bir kişiliğiniz var.
İnsanlari olduğu gibi kabul edip böyle şeylere daha ılımlı yaklaşırsanız sorununuz kalmaz.
allah başka dert vermesin güzelim ya takılma boşver kim kiminle samimi ne olacak seneye sen de unutursun onları boşver
ben ev arkadaşımla 3.5 yıl aynı evde kaldım hiç kavga etmedik çok güzel anlaştık ama şimdi belki yılda bir belki görüşürüz ne olacak hayat insanları nerelere sürüklüyor sen önüne bak geçmişe değil
bu arada anlamak için çok uğraştım yazına az dikkat canım