Anlayamıyorum ?

NiLeSs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
73
0
16
İstanbul
Şimdi ben 2 sene önce İzmire gitmiştim orda biriyle tanıştım çok güzel zamanlarımız geçti çok güzel anılarımız geçti ve çıkmaya başladık sonra İstanbula geldikten 4 ay sonra ayrıldık ben ayrıldım bazı şeyler oldu .. Sonra , biz yine konuşuyorduk geçen seneye kadar sonra ben izimi kaybettirdim facebook falan kapattım .. Sonra ben bu sene oraya gideceğim yine 5 gün sonra falan bana bi numara mesaj attı yanlışlıkla diye ama tabi ki oymuş fakat onun sevgilisi var bana aklında olduğunu söyledi dedim o kıza yazık değil mi sevdiğini sanıyordum falan dedim evet onu seviyorum ama içimde bi kıpırtı var ne olduğunu bilemediğim sen çok ayrısın dedi bilmiyorum benim oraya geldiğimi duyunca yeniden birşeylermi hissetti acaba ?

Hayır, sizin oraya gittiğinizi duyunca yeniden bişeyler hissetmedi.
Eğer öyle olsaydı oraya gittiğinizi duymakla yetinmezdi.
Bu işi mesajla halletmezdi.
Ve en önemlisi hayatında birisi varken, ve o hayatında olmaya devam edecekken size yanaşmaya çalışmazdı.
"Onu seviyorum ama içimde sana karşı bi kıpırtı var, sen çok ayrısın." ne demek?
O benim hayatımda "sevgilim" olarak olmaya devam edecek ama sana da azıcık yeşil ışık yakıyım, iki çift güzel sözle aklını karıştırıyım ki yanımda yakınımda ol, beni şımart, egomu okşa, senle de takılırız hani fena olmaz.
Ama sevgilim de var yani, bunu bil bil de.

Sevgilisi olan kıza yazık evet.
Böyle bi adamla birlikte olduğundan habersiz muhtemelen.
Ama bence size de yazık.
Kendinizi böyle bi konuma düşürmeyin. :19:

Son düzenleme:
Ah bu erkekler hem seviyor hemde takılıyım peşine düşüyor.Yapmayın arkadaşın hayatında biri olan bi erkek ne derse desin inanmayın.
Birde hayatında biri olduğunu bilip sohbet ayağına erkeğin aklını çelip ayırıp sonrada destek ayağına erkeği kapmaya çalışanlar var Allah akıl fikir versin.
Bu adam senle birlikteyken seni seviyorken o kızda aklına gelibilir onada mesaj atabilir kendimize yapılmasını istemediğimizi bir başkasına yapmayalım...

Ben mesaj atmak istemiyorum o atıyor içi kıpır kıpır oluyormuş orayı gitcem ya adımı falan duyunca içi bi tuhaf oluoyrmuş öyle söylüyor bilmiyorum neyin nesi bu

Back
X