Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bana da öyle geldi bugünü mutlaka degerlendir sabah degerlendirme şansın varsa erkenden sabah değerlendir derim sperm kalitesi artiyormusSizce pik mi ikiside aynı koyulukta geldi bana
Bugün değerlendirme oldu ama sabah malesef olmaz erken ise gidiyor eşim bende yarın bekleyim cumartesi değerlendiriyim diyodum napsam kiEvet bana da öyle geldi bugünü mutlaka degerlendir sabah degerlendirme şansın varsa erkenden sabah değerlendir derim sperm kalitesi artiyormus
Bugünü degerlendirdiysen yeterli bide c.tesiyi degerlendirBugün değerlendirme oldu ama sabah malesef olmaz erken ise gidiyor eşim bende yarın bekleyim cumartesi değerlendiriyim diyodum napsam ki
Bugünü degerlendirdiysen yeterli bide c.tesiyi degerlendir
Çatlama olmuşmu sizceBugünü degerlendirdiysen yeterli bide c.tesiyi degerlendir
Olmuş gibi duruyor. Yarın da tekrarlayın testi. Bugün değerlendirin mutlakaÇatlama olmuşmu sizce
Bence olmuşÇatlama olmuşmu sizce
Dün akşam değerlendirdim bugünde degerlendiriyim miOlmuş gibi duruyor. Yarın da tekrarlayın testi. Bugün değerlendirin mutlaka
Spermde sorun yoksa yumurtlama+çatlama+çatlama sonrasıDün akşam değerlendirdim bugünde degerlendiriyim mi
Spermede sorun yok aslında ama bundan önce iki kez ovulasyon takibi yaptığımda hep üst üste yaptım ama olmadı malesef bu ayda böylemi denesem dedim. Çok üstüne gitmedim en son pazar günü ve dün oldu ilişkiSpermde sorun yoksa yumurtlama+çatlama+çatlama sonrası
Yani 3 gün değerlendirin diyorlar
Bence bugünü kesin değerlendirin. Pazardan sonra Perşembe değerlendirmișsiniz ya 4 gün olmuş spermler bayatlamıș olabilir. Yumurtlama öncesi 3 günde bir ilişki bayatlamaması için. Ne olur olmaz bugün bence bir daha yaklaşınSpermede sorun yok aslında ama bundan önce iki kez ovulasyon takibi yaptığımda hep üst üste yaptım ama olmadı malesef bu ayda böylemi denesem dedim. Çok üstüne gitmedim en son pazar günü ve dün oldu ilişkibugünde yaklaşiyim bari
BezduuumBence bugünü kesin değerlendirin. Pazardan sonra Perşembe değerlendirmișsiniz ya 4 gün olmuş spermler bayatlamıș olabilir. Yumurtlama öncesi 3 günde bir ilişki bayatlamaması için. Ne olur olmaz bugün bence bir daha yaklaşın![]()
Valla aynı bende öyle. Görev gibi olunca canı da istemiyor insanınBezduuuminşallah değerlendirebilirimm
![]()
Valla ya inşallah güzel haberler alicazValla aynı bende öyle. Görev gibi olunca canı da istemiyor insanın![]()