Anlayan Arkadaşlar Lütfen Banada Bakabilir mi*

elmaa13

Imeto ti lyubov sloji
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
614
0
116
Bulgaristan
$020220131018.webp $020220131022.webp $020220131023.webp $020220131024.webp $020220131025.webp $020220131026.webp

Anlayan arkadaşlar lüfen bakın çok ihtycm varr :26:

Aklımdasın merak etme. :) Dediğim gibi çok iyi bakamıyorum, tahminler ve yorumlamadan ibaret oluyor biraz. O yüzden hayalkırıklığı olabilir baştan söyleyeyim. :)

Öncelikle 2 kez üzülmüşsün gibi gözüküyor. Bunlardan birinde ciddi yara almışsın ama ötekini daha rahat atlatmışsın. Bu ciddi yara aldığın üzüntünün geçmesine biraz daha var. Sabret ve kendini çok boğmamaya çalış. Ailende seninle beraber 1 kardeşin daha var mı? Varsa eğer sanıyorum ki şu aralar özellikle annenin dert edindiği bir şeyler yaşanmış. Eğer bir kardeşin yoksa bu muhtemelen sensin. Aile içinde senin üzüntünden kaynaklı dengeler sarsılmış gibi duruyor. Çünkü bir kadın figürü çok telaşlı ve ürkek çıkmış. Ama aynı kadın figürü kanatlarını açıp ailesini bu kanatların altında korumaya almaya da çalışmış. Annen gerçekten çok güçlü bir kadın olsa gerek.

Burada bir kelaynak kuşu gibi bir kuş çıkmış genelde ben böyle tipsiz kuşları iş çeviren birine yorumlarım ve sanırım sende de o durum var. Aklındaki seni bırakıp gitmiş olan her kimse tavsiye aldığı birileri var dikkat et. Bu tavsiye verenler muhtemelen onu gaza getirmişler çünkü gözleri yolda senin geleceğin anı bekliyor. Senden ona bir yaklaşım bekliyor ki yapma. Sen susar kendi hayatını yaşamaya devam edersen evet bir yoldan senin önüne çıkacak. Şaşıracak çünkü sen yaklaşmayınca, senin sevginden o kadar emin ki! Sen onun bu eminliğini tepki vermeyerek bir ölçüde yıkarsan evet gelecek. ilişkinin devamı nasıl olur o kadar detaya inerek bakamıyorum ama en ileride sırt sırta çıkmışsınız. Ama yakın geleceği istersen dediğim gibi şüpheye düştüğü an gelecek sana, bir süre daha devam edecek. Sonunuz ne olur orasını bilemem. İpler bu ilişkide hep karşı tarafın elindeymiş yöneten, söyleyen ve uygulayan o olmuş. Artık senin kendini gösterme zamanın. İlişkide eşitlendiğinizde yani bu ilişkide ikiniz de eşit söz sahibi olduğunuzda dans eder, havalara uçar şekilde çıkmışsınız. Aksi türlüde sen sürekli aşağıda veya arkada o sürekli önde ve ikiniz de huzursuzsunuz.

Son olarak tabağında çok tatlı bir bebek var. Bebek hep yeni ve mutlu başlangıçlara yorumlanır. Bu bebek sana kara kara düşündüğün dönemlerinin sonunda gelecek. Çok da net ve temiz çıkmış fazla zamanı kalmamış yani. Hakkında en güzelleri neyse o olsun. Fallar eğlencelik işler. :66:

Aklımdasın merak etme. :) Dediğim gibi çok iyi bakamıyorum, tahminler ve yorumlamadan ibaret oluyor biraz. O yüzden hayalkırıklığı olabilir baştan söyleyeyim. :)

Öncelikle 2 kez üzülmüşsün gibi gözüküyor. Bunlardan birinde ciddi yara almışsın ama ötekini daha rahat atlatmışsın. Bu ciddi yara aldığın üzüntünün geçmesine biraz daha var. Sabret ve kendini çok boğmamaya çalış. Ailende seninle beraber 1 kardeşin daha var mı? Varsa eğer sanıyorum ki şu aralar özellikle annenin dert edindiği bir şeyler yaşanmış. Eğer bir kardeşin yoksa bu muhtemelen sensin. Aile içinde senin üzüntünden kaynaklı dengeler sarsılmış gibi duruyor. Çünkü bir kadın figürü çok telaşlı ve ürkek çıkmış. Ama aynı kadın figürü kanatlarını açıp ailesini bu kanatların altında korumaya almaya da çalışmış. Annen gerçekten çok güçlü bir kadın olsa gerek.

Burada bir kelaynak kuşu gibi bir kuş çıkmış genelde ben böyle tipsiz kuşları iş çeviren birine yorumlarım ve sanırım sende de o durum var. Aklındaki seni bırakıp gitmiş olan her kimse tavsiye aldığı birileri var dikkat et. Bu tavsiye verenler muhtemelen onu gaza getirmişler çünkü gözleri yolda senin geleceğin anı bekliyor. Senden ona bir yaklaşım bekliyor ki yapma. Sen susar kendi hayatını yaşamaya devam edersen evet bir yoldan senin önüne çıkacak. Şaşıracak çünkü sen yaklaşmayınca, senin sevginden o kadar emin ki! Sen onun bu eminliğini tepki vermeyerek bir ölçüde yıkarsan evet gelecek. ilişkinin devamı nasıl olur o kadar detaya inerek bakamıyorum ama en ileride sırt sırta çıkmışsınız. Ama yakın geleceği istersen dediğim gibi şüpheye düştüğü an gelecek sana, bir süre daha devam edecek. Sonunuz ne olur orasını bilemem. İpler bu ilişkide hep karşı tarafın elindeymiş yöneten, söyleyen ve uygulayan o olmuş. Artık senin kendini gösterme zamanın. İlişkide eşitlendiğinizde yani bu ilişkide ikiniz de eşit söz sahibi olduğunuzda dans eder, havalara uçar şekilde çıkmışsınız. Aksi türlüde sen sürekli aşağıda veya arkada o sürekli önde ve ikiniz de huzursuzsunuz.

Son olarak tabağında çok tatlı bir bebek var. Bebek hep yeni ve mutlu başlangıçlara yorumlanır. Bu bebek sana kara kara düşündüğün dönemlerinin sonunda gelecek. Çok da net ve temiz çıkmış fazla zamanı kalmamış yani. Hakkında en güzelleri neyse o olsun. Fallar eğlencelik işler. :66:
en ileride sırt sırta çıkmışsınız dedin ya orada cnm yani bi geleceğimiz yok öyle mi:/

Elma selam canım. Ancak fırsat bulabildim falına odaklanmaya.

Aşk dolu bir fal görüyorum ben. Aynı masada yemek yediğin bir adama gönlünü kaptırmışsın sen o da seni seviyor ama senin sevgin daha fazla gibi. Sana biraz tepeden bakmış biraz kibirli gibi ona biraz kırılmışsın. Sürekli para, mâlî işler vb. konuşulmuş. Maliyeci veya bankacı mı bu adam? Sana büyük bir hediyesi var bu adamın. Kısa zamanda eline geçecek. Arabayla bir yere gideceksin bu adamla ve orada romantik dakikalar yaşayacaksınız. Yüzük çıkmış. Yanında da 20 rakamı var. 20 rakamı ve yüzük o kadar net ki. Yakın bir 20 ama gün olma ihtimali yüksek.

Araba kullanmakla ilgili birşey var. Ehliye almak için uğraşıyorsun sanırım. Veya bir araba mı almak istiyorsun. O da yakın bir zamanda olacak gibi görünüyor. Diğer sembolü şimdi gördüm. Araba alacaksın seeeenn ama kendi kazancınla.:34: Ama çok dikkatli ol sürerken, ufak çaplı bir kaza yapma olasılığın var. Allah muhafaza.

Üzerinde büyüüükk bir nazar var. Ama için ferah. Genel anlamda bir sıkıntın yok. Ufak tefek üzüntüler var ama çok etkilemeyecek seni.

Canım tabağında düğün görüyorum. Kocaman bir M harfi var. Yüzükler takılıyor, halaylar çekiliyor. Kalpler havalarda uçuşuyor. Gelinlik var. Çok güzel bir tabak.

Umarım herşey gönlünce olur. :16:

Olsun farketmez bana bekliyormm çok teşekkr edrm:):))

Senin aklinda belli belirsiz birsürü sey var. Kafandaki soru isaretleri beynini mesgul ediyor. Burada zaman zaman sana güc gösterisi yapmaya calisan bir adam görüyorum, kendini ispatlamaya calisiyor. Ama bu adam sanki dünyaya tepeden bakiyor. Sana karsi bir koz gecmis onun eline, biraz da eli kolu uzun biri, cevresi genis. Bir konu üzerine konustugunuzda veya tartistiginizda o hep üste cikiyor, sen de alttan alan taraf oluyorsun. Bir cesit savunma mekanizmasi gelistirmis. Bazi seyleri öne sürerek seni ezmeye ve kendini bu sekilde kabul ettirmeye calisiyor. Onu etkileme veya dikkatini cekme adina bazi arayislara girmissin. Yakin bir zamanda birine onunla ilgili birseyler anlatmissin. Anlattigin kisi de gidip baskasina anlatmis. Senin aklinda beliren iki farkli secenek görüyorum. Bir kisi de bu iki secenekten birini secmenle ilgili seni ikna etmeye calisiyor. Ama kararsizsin. Seni heyecanlandiracak bir haber alacaksin. Bazi kacamaklarin olmus, duyulmasindan korkmussun. Yakinlarinda hamile olan birisi var mi ? Sen birseyleri düsünüyorsun ama bir sonuca varamiyorsun, basladigin yere geri dönüyorsun. Dolayisiyla bu noktada bazi düsüncelerini kesinlestirmen gerekiyor. Birini sevdigin zaman da bütün kalbinle seviyorsun ama hep temkinlisin. Ikili görüsmelerin olacak ve bir karar vermek zorunda kalacaksin. Bu öyle bir karar ki ya hep ya hic olacak. Bir de hediyen var. Bu adamla kafanizin uyusmadigi konular var ve sen artik bütün bunlarin acikliga kavusmasini istiyorsun. Bazi seylerin anahtarinin senin elinde oldugunu unutmussun. Ic sesine kulak ver. Sana gelecek olan teklifi iyice düsün acele etme.

Tabak: Romantizmin tavan yaptigi bir ortam ve de birbiriyle olmaktan mutluluk duyan iki kisi görüyorum. Birlikte hosca vakit gecireceginiz kalabalik bir ortamdasiniz, parti, davet veya kutlama gibi. Onun yaninda mutlusun, yaninda istiyorsun, özlüyorsun. Güzel temiz bir birliktelik görüyorum. Bu anlamda ikiniz de bazi engelleri asmis görünüyorsunuz. Ama ikinizin de zamana ihtiyaci var. Sen aceleci davraniyorsun hemen olsun istiyorsun ama beklemen gerekiyor.

Son düzenleme:
en ileride sırt sırta çıkmışsınız dedin ya orada cnm yani bi geleceğimiz yok öyle mi:/

Orada birbirinize dayanır halde çıkmışsınız demek istemiştim. Anlam karmaşası yaratmışım yeni fark ettim, kusuruma bakma. :26: İpleri biraz da sen eline almaya başlarsan yolunuz açık her şeyi de o kontrol etmeyiversin canım. :))

Orada birbirinize dayanır halde çıkmışsınız demek istemiştim. Anlam karmaşası yaratmışım yeni fark ettim, kusuruma bakma. :26: İpleri biraz da sen eline almaya başlarsan yolunuz açık her şeyi de o kontrol etmeyiversin canım. :))

Yani ayrılıktan bahsetmedin dimi cnmm :) ohh çook sevndm şuan inşş olurr diyorumm:))

Falıma bakan herkesee çok teşekkr ediyrmm çok güsel yorumlamışsınızz ağzınıza sağlık kızlar:46:

Back
X