Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en ileride sırt sırta çıkmışsınız dedin ya orada cnm yani bi geleceğimiz yok öyle mi:/Aklımdasın merak etme. :) Dediğim gibi çok iyi bakamıyorum, tahminler ve yorumlamadan ibaret oluyor biraz. O yüzden hayalkırıklığı olabilir baştan söyleyeyim. :)
Öncelikle 2 kez üzülmüşsün gibi gözüküyor. Bunlardan birinde ciddi yara almışsın ama ötekini daha rahat atlatmışsın. Bu ciddi yara aldığın üzüntünün geçmesine biraz daha var. Sabret ve kendini çok boğmamaya çalış. Ailende seninle beraber 1 kardeşin daha var mı? Varsa eğer sanıyorum ki şu aralar özellikle annenin dert edindiği bir şeyler yaşanmış. Eğer bir kardeşin yoksa bu muhtemelen sensin. Aile içinde senin üzüntünden kaynaklı dengeler sarsılmış gibi duruyor. Çünkü bir kadın figürü çok telaşlı ve ürkek çıkmış. Ama aynı kadın figürü kanatlarını açıp ailesini bu kanatların altında korumaya almaya da çalışmış. Annen gerçekten çok güçlü bir kadın olsa gerek.
Burada bir kelaynak kuşu gibi bir kuş çıkmış genelde ben böyle tipsiz kuşları iş çeviren birine yorumlarım ve sanırım sende de o durum var. Aklındaki seni bırakıp gitmiş olan her kimse tavsiye aldığı birileri var dikkat et. Bu tavsiye verenler muhtemelen onu gaza getirmişler çünkü gözleri yolda senin geleceğin anı bekliyor. Senden ona bir yaklaşım bekliyor ki yapma. Sen susar kendi hayatını yaşamaya devam edersen evet bir yoldan senin önüne çıkacak. Şaşıracak çünkü sen yaklaşmayınca, senin sevginden o kadar emin ki! Sen onun bu eminliğini tepki vermeyerek bir ölçüde yıkarsan evet gelecek. ilişkinin devamı nasıl olur o kadar detaya inerek bakamıyorum ama en ileride sırt sırta çıkmışsınız. Ama yakın geleceği istersen dediğim gibi şüpheye düştüğü an gelecek sana, bir süre daha devam edecek. Sonunuz ne olur orasını bilemem. İpler bu ilişkide hep karşı tarafın elindeymiş yöneten, söyleyen ve uygulayan o olmuş. Artık senin kendini gösterme zamanın. İlişkide eşitlendiğinizde yani bu ilişkide ikiniz de eşit söz sahibi olduğunuzda dans eder, havalara uçar şekilde çıkmışsınız. Aksi türlüde sen sürekli aşağıda veya arkada o sürekli önde ve ikiniz de huzursuzsunuz.
Son olarak tabağında çok tatlı bir bebek var. Bebek hep yeni ve mutlu başlangıçlara yorumlanır. Bu bebek sana kara kara düşündüğün dönemlerinin sonunda gelecek. Çok da net ve temiz çıkmış fazla zamanı kalmamış yani. Hakkında en güzelleri neyse o olsun. Fallar eğlencelik işler.![]()
Eki Görüntüle 623057 Eki Görüntüle 623058 Eki Görüntüle 623059 Eki Görüntüle 623060 Eki Görüntüle 623061 Eki Görüntüle 623062
Anlayan arkadaşlar lüfen bakın çok ihtycm varr :26:
canim bana mail adresini yazabilir misin? fal yorumunu mail olarak göndermek istiyorum
neden buraya yazmıyorsun:26:
Olsun farketmez bana bekliyormm çok teşekkr edrm:):))
en ileride sırt sırta çıkmışsınız dedin ya orada cnm yani bi geleceğimiz yok öyle mi:/
Orada birbirinize dayanır halde çıkmışsınız demek istemiştim. Anlam karmaşası yaratmışım yeni fark ettim, kusuruma bakma. :26: İpleri biraz da sen eline almaya başlarsan yolunuz açık her şeyi de o kontrol etmeyiversin canım. :))