Anlayan biri var mi lutfen yardim etsin

Jsjmsksdkdksk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
2
1
1
25
Merhabalar arkadslar ben 18 aralıkta bir ilişkiye girdim ve bekarım ilişki dediğimde ne boşalma oldu ne de başka bie şey sadece sürtünmeli bie ilişki. 21 aralıkta regl oldum. daha sonra 29 ocakta regl oldum. 12 subatta regliye benzer ama onun givi geldi 2 gün felan kırmızı gelsi sonra kahverengi ve açık oldu Bugün ayın 20 si ve hala açık pembe kırmızı renk geliyor. Prolaktin yüksekliği vae Ve aşırı stres yapıyorum test aldım lavaboda denedim negatif cıktı ama üzerine az bir damla felan su
geldi hu yanlış sonuç vermez değil mi ne belirtim var ne Başka bir şey ne olabilir sizce

Sabah test yap hcg hormonu yuksek olur pozitivmi neqativmi?.Yumurtalik kistide ola bilir..

yani surtünmüşsünüz sonuçta, üstelik ne boşalma var ne başka bir şey. bence hamile olma ihtimaliniz çok yüksek, teste güvenmeyin.

prolaktin hormonu şey değil miydi, kadının erkeğin kokusundan hamile kalmasını sağlayan hormon(!) neredeyse 3 aylık hamilesiniz

Regl olmuşsunuz kaç kere, test yapmışsınız tabii ki bunların hiçbiri hamile olmadığınızı kanıtlayamaz(!) Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…