Anlayan birisi bakabilir mi acaba

canmailem

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
5.679
5.966
398
36
Balikesir
Bakan olursa çok sevinirim

1.webp 2.webp 3.webp 4.webp

Bu sefer benim için değil ama arkadaşım için baktırmak istiyorum çok önemli adı cennet ikizler burcu 22 yaşında sevdiği kemal akrep burcu oda 21 yaşında bunlar birleşecekler mi buna baktırmak istiyordum :)
IMG_3952.webp
IMG_3952.webp

Eklentiler

• IMG_3953.webp
    IMG_3953.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_3955.webp
    IMG_3955.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_3956.webp
    IMG_3956.webp
    29 KB · Görüntüleme: 102
tamam canım bekliyorum :)
Canmailem;
kavuşmalar var sürekli. Biri sanki uzaktan gelecek gibi kucaklaşmalar var sürekli. Eros çıkmış.Büyük bir aşk var kapıda.
İçinde ki potansiyeli çıkaramıyorsun.. Biraz uğraşman gerek canım. Potansiyelini dışarı çıkarman gerek.
Bir şeylere sıkıntı yapmışsın. Sürekli kafanın içinde kurguluyorsun.. Gereksiz kuruntular yapıyorsun. Sabrederek üstesinden gelmen lazım. Bazı şeyleri zamana bırakmak gerek.
Hanen de ise şu sıralar üzüntülü bir olay yaşanmış sanırım. Ama tekrar ediyorum sabrederek aşacaksınız.

Bu kadar sallayabildim.

Bu sefer benim için değil ama arkadaşım için baktırmak istiyorum çok önemli adı cennet ikizler burcu 22 yaşında sevdiği kemal akrep burcu oda 21 yaşında bunlar birleşecekler mi buna baktırmak istiyordum :)Eki Görüntüle 1341644 Eki Görüntüle 1341644

Evet kavuşacaklar ama adam tanıdığını sandığı gibi değil. İki yüzlü biri.Hayatının aşkla yönetilmesine izin vermemeli.. Bu kişi onu üzer yoksa.
Hane içi de bişey çıkmamış canım tabakta. Yorum yapamıcam.

Kalbin var kız. Dolu hemde. Yine de bu kişiye pembe gözlükle bakacaksın ya da bakıyorsun.. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmeyin.
Kedi çıkmış. Sıkıntı demek. Ama sıkıntı olduğuna inanmıyorum ben. Kedi fareleri haşereleri temizleyen bir hayvan. Yani hayatında ki pürüzleri seni üzen insanları görüp onlardan uzaklaşacaksın.
Kahve falında ilk kez kurdele gördüm. Anlamı şöyleymiş; "Biri tarafından derin bir aşk ile sevildiğinize ve yakın zamanda size açılacağına gelecektede bu insala çok mutlu bir ömür süreceğinizde işarettir."
Kartalların var. Yükseleceksin. İşinde, evinde yükselmeye işaret.
Hane içi ise eline bir miktar para geçebilir. Sevinç var kollar yukarıya açılmış. Dua da olabilir.Dini bütün insanlarda demektir. Yine de hanenin ortasına mutsuz bir adam oturmuş. Nedir bilmiyorum. Sıkıntılı düşünceler de olabilir.
Dışarıdan size bir miktar mal gelecek.

Bu kadaaaaaaaaaaaaarrr beynim pelteleşti. :confused::confused:

Kalbin var kız. Dolu hemde. Yine de bu kişiye pembe gözlükle bakacaksın ya da bakıyorsun.. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmeyin.
Kedi çıkmış. Sıkıntı demek. Ama sıkıntı olduğuna inanmıyorum ben. Kedi fareleri haşereleri temizleyen bir hayvan. Yani hayatında ki pürüzleri seni üzen insanları görüp onlardan uzaklaşacaksın.
Kahve falında ilk kez kurdele gördüm. Anlamı şöyleymiş; "Biri tarafından derin bir aşk ile sevildiğinize ve yakın zamanda size açılacağına gelecektede bu insala çok mutlu bir ömür süreceğinizde işarettir."
Hane içi ise eline bir miktar para geçebilir. Sevinç var kollar yukarıya açılmış. Dua da olabilir.Dini bütün insanlarda demektir. Yine de hanenin ortasına mutsuz bir adam oturmuş. Nedir bilmiyorum. Sıkıntılı düşünceler de olabilir.

Çok sağol canım yaa çok zahmet verdim ağzına sağlık evet biraz sıkıntılıyım şu sıralar inşallah geçer sağol tekrardan :)

Birde o beni derinden seven birisi hep çıkıyor fallarımda ama daha ortaya çıkmadı kimse çıkar inşallah bekliyorum :KK45:

Back
X