Arkadaşlar 5aydir hamile kalamiyorum sizce hormon testlerim nasil doktor nolmal dedi ama benim icime sinmedi tahlilleri bile ben istedim o derece kotu bi doktordu..
Arkadaşlar 5aydir hamile kalamiyorum sizce hormon testlerim nasil doktor nolmal dedi ama benim icime sinmedi tahlilleri bile ben istedim o derece kotu bi doktordu..Eki Görüntüle 1910414
Testten anlamıyorum ama bende de bi sorun olmamasına rağmen 5 6 ay sonra hamile kalabildim. Ovülasyn testi kullanabilirsn. Benim işime yarada çok şükür
Hormonların sonuçlara göre normal seviyelerde. Canını sıkıp kafana çok takma derim, daha 5ay olmuş. Stres de negatif etken diye biliyorum. Yıllarca uğraşıp olmayıp, stresi bırakınca hemen o ay hamile kalanlar çok oluyor. Rabbim hepimize hayırlısıyla, doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar 5aydir hamile kalamiyorum sizce hormon testlerim nasil doktor nolmal dedi ama benim icime sinmedi tahlilleri bile ben istedim o derece kotu bi doktordu..Eki Görüntüle 1910414
canım 5 ay daha çok erken. Hele 20'li yaşlardaysan 1 sene. 30'lu yaşlardaysan 6 ay mühlet veriyor doktorlar bile. Sıkıntı yapma Allah gönlüne göre versin. Doktor bir problem olmadığını bildiği için istememiştir tahlil, memnun kalmadıysan değiştir
Değerlerin normal canım. prolaktin biraz yüksek hamilelik için o da stres yaptığın için yükseliyo olabilir. bunun için hayıt otu yada testere dişli aslan pençesi içebilirsin. birde keçiboynuzu yemeni tavsiye ederim.