• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayanlar bakabilir mi?

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.688
133
33
Arkadaslar merhaba cok buyuk bi sorun cikti basimiza umarim anlayan olur sigortaci ve avukat arkadaslar yardimci olur insallah. Esimin bi araci kiz kardesinin uzerineydi yillar once arabinin devrini satilan kisiye vermeden bi kaza gerceklesmis ve suan arac sahibi ile araci kullandigi iddia edilen kisiye 277 bin tl ceza gelmis ölum yok sadece sakatlanmis sanirim ama soyle bisey varki ne arac denilen yerdeymis nede carpti denilen kisi buda ispatlanmis ve kisi davadan beraat etmis ama bu borc neden geldi simdi. Arac carpti su plaka denilmesine karsilik sadece dava acilmis bu konu gercekten bizi cok uzdu umarim fikri olanlar yardimci olabilir simdiden tesekkurler

İyi bir avukat bulun tazminat davası vardır ,ispatsız icra vardır ,nereden geldiğini bulur ona göre beraat kararıyla sorunu çözerler

İyi bir avukat bulun tazminat davası vardır ,ispatsız icra vardır ,nereden geldiğini bulur ona göre beraat kararıyla sorunu çözerler
Ispatsiz icra ne oluyor aciklar misiniz? Ne davadan haberimiz var nede mahkemeye cagrildi aniden eve icra gelmis yildirim.haczi denmis evde yokmus gorumcem.komsusuna not birakmislar evde olsa haczi baslatip ne var ne yoksa alacaktik demisler. Avukata gelince beraati alan avukata da soyledik baska avukatada basvurduk pazartesiye kaldi uyku haram oldu belki bilen vardir diye sordum

Ispatsiz icra ne oluyor aciklar misiniz? Ne davadan haberimiz var nede mahkemeye cagrildi aniden eve icra gelmis yildirim.haczi denmis evde yokmus gorumcem.komsusuna not birakmislar evde olsa haczi baslatip ne var ne yoksa alacaktik demisler. Avukata gelince beraati alan avukata da soyledik baska avukatada basvurduk pazartesiye kaldi uyku haram oldu belki bilen vardir diye sordum
Alacaklı kişi ispat göstermeksizin ,şu kadar alacağım var icraya başvurur ,mahkeme vs yok ,icrada tebliğat gönderir sanırım görümcenize gelmemiş ,7 iş günü içinde şu kişiyle şu şu sebeblerden alacağım yoktur diye icra dairesine başvurur ,bu durumu kaldırtırsınız,o arada icra gelir haksızlığa uğrarsanız ,karşı tarafı mahkemeye verir ,dolandırıcılıkla suçlar maddi manevi tazminat istersiniz.Aslında siz yalandan bi kaza davası olduğu için ilk baştan bunu yapmalıydınız .beraat kararıyla icra dairesine gidilecek ve dilekçe yazılacak jarşı tarafa mahkeme açsın avukatınız

Alacaklı kişi ispat göstermeksizin ,şu kadar alacağım var icraya başvurur ,mahkeme vs yok ,icrada tebliğat gönderir sanırım görümcenize gelmemiş ,7 iş günü içinde şu kişiyle şu şu sebeblerden alacağım yoktur diye icra dairesine başvurur ,bu durumu kaldırtırsınız,o arada icra gelir haksızlığa uğrarsanız ,karşı tarafı mahkemeye verir ,dolandırıcılıkla suçlar maddi manevi tazminat istersiniz.Aslında siz yalandan bi kaza davası olduğu için ilk baştan bunu yapmalıydınız .beraat kararıyla icra dairesine gidilecek ve dilekçe yazılacak jarşı tarafa mahkeme açsın avukatınız
Hic tebligat gelmemis borc olduguna dair komsusuna kagit birakip gitmisler. Bizde oyle dusunuyoruz beraat karariyla karsi dava acalim diye ama ispat olmadan boyle bir dava acilabilir mi bizim bu parayi odeyecek durumumuz var ama sucumuz yok sucsuz yere odemek zorunda kalmayiz dimi avukatlar pazaresi dedigi icin henuz itiraz yapilmadi

Ödemezsiniz ,şanslarını denemişler genelde küçük rakamlarla denerler ,5- 10 bin ,
Gerçekten arsız,bu işi meslek edinmiş insanlar belli çok dişli bi avukat bulun .

Ödemezsiniz ,şanslarını denemişler genelde küçük rakamlarla denerler ,5- 10 bin ,
Gerçekten arsız,bu işi meslek edinmiş insanlar belli çok dişli bi avukat bulun .
Tek bi avukatla yetinmedik davayla ilgilenen avukat sagolsun cok ilgilendi elimle aldim beraat kararini dedi carpti denen araba o saatte merkezde adamda merkezde hastane ve eczane kayitlari var araba incelenmis ayni gun jandarma tarafindan carpma emaresi bile yok sadece plaka verilmis adamda diyor ki carpmadim yoktum zaten iki ay once beraat cikmis bugun gordukki davada o tarihlerde acilmis satis sozlesmesi vs o donemde olmadigindan ispatimiz yok aracin bizde olmadigina dair esim cok sinirli zaten para pul istemiyorum tek kurtulayim ne kadar tazminat alacaksa hepsi avukatin olsun cikarsin bizi bu isten diyor

Back
X