Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimyasal gebelik geçirdim degerinin 0 lanmasi lazim dediler o yüzden yapıldıMaalesef hamile değilsin değer <2 çıkmış
5 ve 10 üzeri gebelik tir referans in altında çıkmış adetin kaçıncı günü gecikmenin yani
Ben kimyasal gebelik geçirdim doktor 10 gün sonra yaptir sifirlanmsi gerekiyi dedigebe değilsin. değerin tam kaç olduğu yazmıyor ama 2'den küçük çıkmış görünüyor.
Hayır ama ben kimyasal geçirdim sifirlanmsi gerek dedi doktor onun için yaptirdikTesti tekrarlayın filan diye yazıyor mu peki
O zaman 2 gün sonra tekrar yaptırman şart. Sıfırlanması lazım. Eğer artıyorsa gebelik vardırBen kimyasal gebelik geçirdim doktor 10 gün sonra yaptir sifirlanmsi gerekiyi dedi
Benim kimyasal gebelikten sonra ki değerim bu 10 günü geçsin yaptır dedi doktor yaptirdimAdetin gecikmediyse o 2 bile anlamlı. Yani adetine daha varsa yükselmekte olabilir değerin. Tekrar kan vermek gerekir. Ama adetin 1 hafta 10 gün geçtiyse geç döllenme olmadıysa negatif sayılır.
Öğleden sonra kontrole gidicemO zaman 2 gün sonra tekrar yaptırman şart. Sıfırlanması lazım. Eğer artıyorsa gebelik vardır
Şart mı? Doktorun mu çağırdı? Bekleyebiliyorsan bekle derim ben tekrar kan testi içinÖğleden sonra kontrole gidicem
Dun kan verdim yarın gelirsin kan sonucuna bakariz dediŞart mı? Doktorun mu çağırdı? Bekleyebiliyorsan bekle derim ben tekrar kan testi için
Sonucun ortada. Ultrason yapmayacaksa boşuna gitme derim. Hele bu riskli dönemde.Dun kan verdim yarın gelirsin kan sonucuna bakariz dedi
Korkuyorum da sıfırlanıp sıfırlanmadigini da anlamadimSonucun ortada. Ultrason yapmayacaksa boşuna gitme derim. Hele bu riskli dönemde.
10gün önce değerin kaçtı?Korkuyorum da sıfırlanıp sıfırlanmadigini da anlamadim
10gün önce değerin kaçtı?
2 haziranda 123.3010gün önce değerin kaçtı?
Hah şimdi oldu işte. Böyle ayrıntılı anlatmasan yardımcı olamayız ki canım.2 haziranda 123.30
5 haziranda 9 a düştü kimyasal geciriyorsun dediler kananamam vardi
23 haziranda da <2 çıktı
Biteli 9 gün oluyor adetimin. 19. Gün dongumdeyim doğurgan donemdeyimHah şimdi oldu işte. Böyle ayrıntılı anlatmasan yardımcı olamayız ki canım.
5hazirandan sonra% sıfırlanmıştır o değer.
Eğer ilişki olduysa bu 2 yükselmekte olan bir değer. Adetine kaç gün kaldı?