Anlayışsız Komsu

Bütün çocuklar çok seviyor dolap çekmce karıştırmayı akıllı olun çözüm bulun ozaman. Ben bütün dolaplarımı kurdelayla bağladım sıkı sıkı.açamadı . Ben kullanacağım zaman açardım annelere Zor oluyor tabi ama enazından kimseyi rahatsız etmiyoruz ve çekmecelerimiz de düzenli kalıyor.Sizde yapın.(konu sahibi)
Onu da denedik merak etmeyin Nabtı ne etti actı bizim oğlan.

Calisma saatleri rahat, tatil gunleri filan fazla olur o zaman.. Cocugun enerjisini atmak icin bi seyler yapamaz misin? Ciftlikler, sahalar, parklar yok mu mesela oralarda?
Canım yazdım zaten her gün cıkıyoruz sogukta bile cıkarız ama yetmıyo hatta bugün öğlen 1den 5.5a kadar dısardaydk ve en sonunda dışarda uyuya kaldı yolda, sorun benim çocuğunda değil komsu bizi takıntı haline getirdı. Su an ücretsiz ızındeym zaten dıger bebeğim 4aylk daha

Canım yazdım zaten her gün cıkıyoruz sogukta bile cıkarız ama yetmıyo hatta bugün öğlen 1den 5.5a kadar dısardaydk ve en sonunda dışarda uyuya kaldı yolda, sorun benim çocuğunda değil komsu bizi takıntı haline getirdı. Su an ücretsiz ızındeym zaten dıger bebeğim 4aylk daha
Adem güneş i takip edip gerekirse irtibata gecmeni oneririm o zaman.. Bi cozum bulmalisin.. Kimse anlayis göstermeye mecbur degil ki..

Cocuk bu durdan anlamazki.. gece 3 te uyanip aglayan cocuga ne yapardi bazilari? Agzini tikayacak halin yok ya

Cocuk bu durdan anlamazki.. gece 3 te uyanip aglayan cocuga ne yapardi bazilari? Agzini tikayacak halin yok ya

Çocuk konusunda bir kısma kadar konu sahibi haklı. Ama çocuk dolap kapaklarını açıp açıp kapatıyormuş. Çocuğun ağzını tıkayamazsınız ama o dolap kapaklarına önlem alırsınız.
Gerçi konu sahibi önlem aldığını ama çocuğun kapaklara açtığını yazmışsa da, tecrübeli ve yaramaz mı yaramaz iki çocuk büyüten biri olarak pek inanmadım. Efendim benim zamanımda pek yoktu ama çekmece ve kapak kilitleri var. Çocuğun açmasına imkan yok. Alır ve takarsınız böylece çocuk gece gece o kapakları açıp kapatıp gürültü yapamaz.
Bunun dışındaki çocuk seslerine sabrım sonsuzdur.
Silkeleme olayına gelince. Cidden çok rahatsız edici bir olay. Apartmanda yaşamanın kuralları vardır ve buna uyulmalıdır. Bizde pazartesi günleri silkeleme yapılır. Ben çalışıyorum ve evim 1. katta. Pazartesi bu işi yapmama imkan yok. Ben bile 2 bloklu apartmandan cumartesi silkeleme yapabilmek için tek tek izin aldım. Alt katımda işyerinin deposu var ve pencereleri hiç açılmaz.
Kurallar varsa uyulur. Kurallara uymazsanız kaos çıkar.

Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Bebeklere bir şey diyemem ama camdan hiçbir şey silkelemez. Toplum yaşamının kuralları apartmanda yaşamanın bir adabı var. Belediyeye bile şikayet edebilir.

haklisin: cocuk, yasalar bile cocuk istedigi kadar bagira bilir diyor.
haksizsin camdan birsey sallamak cok kötü altda oldugunu sen düsün. cok cok kötü isterse sadece toz olsun.

camdan sallama artik birsey cocuklar kücük istedigi kadar bagirsinlar.

ben bir kere ogluma ninni söylüyorum diye komsum vurmaya basladi. ninni bu bagirarak söylemedim bile. kadina inat sesli sesli söylemeye basladim. gitmis sikayet etmis. yönetici salakmisin diip geri yollamis

Bizim üstteki manyak da çocuk ağladığı zaman polis çağırıyordu. Polisler de bir gün dayanamadı çıkalım neymiş derdi dedi. Salak kadın bebeğin ağlamasına değil de onu susturmak için bizim söylediğimiz ninniye rahatsız oluyormuş. Öyle bir şeyler gevelemisti.

Çocuk konusunda bir kısma kadar konu sahibi haklı. Ama çocuk dolap kapaklarını açıp açıp kapatıyormuş. Çocuğun ağzını tıkayamazsınız ama o dolap kapaklarına önlem alırsınız.
Gerçi konu sahibi önlem aldığını ama çocuğun kapaklara açtığını yazmışsa da, tecrübeli ve yaramaz mı yaramaz iki çocuk büyüten biri olarak pek inanmadım. Efendim benim zamanımda pek yoktu ama çekmece ve kapak kilitleri var. Çocuğun açmasına imkan yok. Alır ve takarsınız böylece çocuk gece gece o kapakları açıp kapatıp gürültü yapamaz.
Bunun dışındaki çocuk seslerine sabrım sonsuzdur.
Silkeleme olayına gelince. Cidden çok rahatsız edici bir olay. Apartmanda yaşamanın kuralları vardır ve buna uyulmalıdır. Bizde pazartesi günleri silkeleme yapılır. Ben çalışıyorum ve evim 1. katta. Pazartesi bu işi yapmama imkan yok. Ben bile 2 bloklu apartmandan cumartesi silkeleme yapabilmek için tek tek izin aldım. Alt katımda işyerinin deposu var ve pencereleri hiç açılmaz.
Kurallar varsa uyulur. Kurallara uymazsanız kaos çıkar.
Kapak kilidi aldım vallahi de billahi de açıyor asma kilit alıp anahtarı cebimde saklayacak kıvama geldim artık imdat diyorum çekmece dolap ne varsa yerde ben topluyorum peşimden dağıtıyor bazı çocuklara kilit de dayanmıyor

Kapak kilidi aldım vallahi de billahi de açıyor asma kilit alıp anahtarı cebimde saklayacak kıvama geldim artık imdat diyorum çekmece dolap ne varsa yerde ben topluyorum peşimden dağıtıyor bazı çocuklara kilit de dayanmıyor
Evet dayanmaz ama siz hep bir çıkar yolunu bulacaksınız.
Ben oğlumu vitrin üstlerinde bulurdum. Oraya nasıl çıktığını hala bulamadım. Saatlerce vitrinin altında düşer diye bekliyordum. Çünkü genellikle uyuyakalırdı. Eşimi beklerdim gelsin de alsın diye. Hep bir çözüm üretmeye çalıştım. Vitrindekileri koliye koyup vitrini söktüm. Koltuklarımın kol koyma yeri tahta ve sivriydi. Hepsini kocaman süngerlerle kapattım ama baktım süngeri yiyor bu sefer koltukları değiştirdim. Televizyona yetişiyordu üstüne düşer diye korkumdan sehpasını kaldırıp şifonyeri salona getirdim tv yi onun üstüne koydum ama baktım benim ki şifonyerin çekmecelerini basamak gibi çekip çıkmaya başladı bu sefer çekmecelerin kulplarını çıkardım. Yani anlatsam bitmez.
Hem çocuğun sağlığı için hem de çevre için gereğinden fazla tedbir almalıyız. Müstakil evlerde değiliz. Karşı tarafa saygı duymak lazım.

komşunuz haklı sanki. acilen uyku saatlerini hatta davranış şekillelrini düzenlemelisiniz. yani geç saatlerde kendi haline bırakmayın.sessiz oyunlar oynayın yıkayın uyutun falan. daha bu yaşta zaptedemiyorsanız biraz büyüyünce ne yapacaksınız.

bu arada bu zamanda yukardan bişey çırpan komşuya ayrı gıcık oluyorum bende de var bi tane.bu konuda anlayışlı hiç olamam.

bebeklerin şikayeti olamaz komşu hatalı orada,fakat pike çırpma ,başka şeyleri çırpma vs. de haksız duruma düşersiniz,aşağıya bir şey çırpamazsınız balkonunuza çırpın süpürün.

Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Soyle soyliyim alt katindakinin cami kapaliysa istedigini silkeleyebilirsin eger cami aciksa kapatmasini rica edip siklelersin tabi balkonun yoksa eger balkonun varsa balkon icine silkelemen lazim cocuk sesine laf etmeleri cok sacma bebekleriniz cok kucuk daha laftan sozden anlamaz onlar biraz anlayisli olmasi gerekir ama sizin cocuklar disinda cikabilecwk tum sesleri yapmamaniz gerekir yani cocuklarin disinda ses olmasin bence benim ust komsumda cocuk falan yok ama sabaha kadar honkurup hoplayip zipliyo tak tuk tak tuk kac kez uyardik ama laf anlamiyo keske sadece cocuk sesleri gelseydi bizdede

Bizim üstteki manyak da çocuk ağladığı zaman polis çağırıyordu. Polisler de bir gün dayanamadı çıkalım neymiş derdi dedi. Salak kadın bebeğin ağlamasına değil de onu susturmak için bizim söylediğimiz ninniye rahatsız oluyormuş. Öyle bir şeyler gevelemisti.

:KK62::KK9:böyleleri olmasa hayat baya skici olurdu ya. bu binada yasayanlar siraya merdivenleri silmeli. bir gün yerleri siliyorum bu gecti yanimdan. bir ay sonra eve mektub avukatindan‍♀️. neymis ben sopayla kapisina vurmusum cok kormus evin kösesinde oturup beklemis bütün gün ac kalmis. 3 bin euro tazminat ödicekmisim. :KK70: yolda karsilastik neden böyle yapiosun iftira atiosun o gün gördün beni yeri egilerel siliyordum elimde bezden baska birsey yoktu dedim cvp: ben angelina jolie ye benziorum :KK73:

Aynen tatlim kadin takintili resmen ya keni giris katta oturuyo biz de ustunde 2.katta gecen pazara gittik annemle 2de bebe tabe, once bebisleri cikaralim sonra ben aldiklarimizi getireym dedii annem sonra bu kadin yine bizi gozetliyomus ve annem asagi indiginde bi de bakmis kadin karsisinda. Demis ki disari kapi takir tukur edince ona indm dikkat edin biraz daha manyak mi ne ya.
Cnm kadın takmış size resmen hiç muattap olma cevap verme bence

Back
X