• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsızlar işte,hep bir arada olamayız ki...

ben bunu bilir bunu söylerim

Kocayi dize getirmenin yolu kocaya yerinde ve zamaninda takinan sert tavirdir

ben hafta ici hafta sonu hep kaynana ile beraberdim ,birde eglenceli olsalar neyse ama öylesine SIKICI bir ortamdi ki anlatamam

canima tak etti yabanci memleketten, memleketime herseyi geride birakip herkesten habersiz baba evine döndüm

esim annesinden daha uzakta ev tuttu ,simdi bebegimde oldu

ben istersem gidiliyor geliniyor,bunu gercekten bazi anneler hakediyor !

yazdımya arkadaşım dedim bunları yüzlerine karşı.işim var temizliğim var.bi gün evimde geçsin bari diyorum diolarki bana 2 saatte bil e hepsini halledersin senmi beceremiyosun bizmi bişey bilmiyoruz diolar.yada senin işinde hiç bitmiyo diye laf çakıyolar.yani demek istiyolarki bitir işini yine gelin.bu insanlara nasıl laf anlatırsınki allah aşkına.kırıcı olmakta isytemyrm.hiç sevmediğim şeyler.asla kimseyle bi olumsuzluk yaşamak istemem.özellikle onlarla bunu yaşamak hiç istemem.allem eder kallem eder rezil ederler üzerine zorla özür diletirler.maşşalah hepsi dil otu yemiş gibiler.ben onlarla yarışamam çene konusunda...

biliyorum hepsini okudum zaten, temizliğim var demek yerine bugunu kendimize ayırmak istiyoruz gibi cümleler kur demek istemiştim onuda dediyseniz ve kimseyide kırmak istemiyorsanız bu böyle devam eder....

Bız aynı apartmandayız,dusunun artık.kahvaltıya gelın,caya gelın,amcanlar geldı asagı gelın,komsu geldı asagı gelın.poff. calısmaya baslayınca ben calısıyorum ısım var su var bu var deyıp cok kactım, yaz tatılınde de guzel bı tartısma yasadık o zamandan berı eskısı kadar ustumuze gelmıyorlar.Hamıleyım evdeyım artık doguma az kaldı.Gecenlerde de onlara ındım esımın gelmesıne bır saat vardı esım aradı ya yukarı neden cıkmadın bu saate kadar gelıcem sımdı yemege kal caya kal dıcekler ıstemıyorum dedı. ben de cıkıyım dedım e. cok yorgunmus anne ben cıkıyım dedım.Aynısı bırkac kere oldu onlar da hemen kacıyorsnuz yukarı dedıler ben de valla anne oglun yatana kadar burda oturmak ıstemıyormus suclusu ben degılım dedım kadın şok :53: :52:

U
biliyorum hepsini okudum zaten, temizliğim var demek yerine bugunu kendimize ayırmak istiyoruz gibi cümleler kur demek istemiştim onuda dediyseniz ve kimseyide kırmak istemiyorsanız bu böyle devam eder....

T
sana anlayış göstermeyen insanlara sende anlayış göstermiyeceksin ama illaki onlar kırılmasın diyorsan ki onlar senin kişilik yapını çözmüş ezilen kukla gibi oynanan sen olacaksın ovakit şikayet etmeyeceksin

bu arada merak ettim bunun dışında eşinizin ailesi nasıl? Sana karşı iyiler mi, ilgi gösteriyorlar mı, seni mutlu etmeye çalışıyorlar mı?

ya işte ne kadar iyi olunursa o kadar iyiler.ufak tefek problemler dışında pek sıkıntı yaşamayız.ama bu konuda çok gıcık olmaya başladım....

Arkadaşlar bakın dün noldu.yine akşam işten sonra geçtik eşimle.saat 10du eşim hadi kalkalım dedi.k.validem aynen bu tavırla'' hayır oturun birz daha zaten az geliyosunuz ondada kaçarak gidiyosunuz''.eşim şaşırdı inamıyrm anne dedi.neredeyse haftanın 4 günü burdayız dedi.ama duyunca şok oldum.o kadar üzüldümki.ne kadar gidesen git yetmiyor.isityorlarki hep orda olalılm orda kalalım.zaten beraber oturmayı nişanlıyken cok istedilerde ben mani oldum...yani ne kaadr anlayışlı olursam oluyum hep daha fazlasını istiyolar

iş eşimizde bitiyo bence biz ne söylersek söyleyelim sonuca varılmıyo. Senin yine biraz daha oturun demiş bizim kalın bu gecede burda diyo bizimkide kıramıyo evimize uğrayamıyoruz

evet ne söylersen söyle ne yaparsan yap sonuca varamıyosun herşey aynı.peki ne yapabiliriz başka bunu bir bulabilsek...

Bız aynı apartmandayız,dusunun artık.kahvaltıya gelın,caya gelın,amcanlar geldı asagı gelın,komsu geldı asagı gelın.poff. calısmaya baslayınca ben calısıyorum ısım var su var bu var deyıp cok kactım, yaz tatılınde de guzel bı tartısma yasadık o zamandan berı eskısı kadar ustumuze gelmıyorlar.Hamıleyım evdeyım artık doguma az kaldı.Gecenlerde de onlara ındım esımın gelmesıne bır saat vardı esım aradı ya yukarı neden cıkmadın bu saate kadar gelıcem sımdı yemege kal caya kal dıcekler ıstemıyorum dedı. ben de cıkıyım dedım e. cok yorgunmus anne ben cıkıyım dedım.Aynısı bırkac kere oldu onlar da hemen kacıyorsnuz yukarı dedıler ben de valla anne oglun yatana kadar burda oturmak ıstemıyormus suclusu ben degılım dedım kadın şok :53: :52:

Ah bak bu süper olmuş,bende eşimi sürerim öne hep ,iyi oluyor ama dimi..gerçi eşimde benle aynı fikirdedir ama yanlızken söylerler hep nedense...:52:

Back
X