Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yanı bıraz tuhaf ama bazı ınsanlar ailesının yanında tel acamaz.bayanları anlıyorum bende acamam ama erkeklerı bende anlamıyorum.zaten 3 ay olmus daha yolunn çooookkkkkkk basındasın bıraz tanı bakalım acele etme.
garip bir durum ama belki konuştuğunun etrafında duyulmasından korkuyordur yada duyulmasını istemiyordur.ben nişanlıyım mesela nişanlımla nişan öncesinde de şu an babamın annemin yanında aralıksız mesejalaşırdım ama ev sınırları içerisinde fazla konuşmazdım konuşmamda hala karakter meselesi dir belki yada gizlediği birşey vardır.Bekle tanı ve gör bence hangisi olduğunu...
Bazı insanlar telefonla konuşmaktan keyif almaz. Mesela ; BEN... hiç hoşlanmam uzun konuşmaktan. işini halledip kapatanlardanım... öyle düşün üstüne fazla gitme.. sonuçta o da farklı karaktere sahip bir insan.. konuşmaktan hoşlanmıyorum diyemiyordur yanlış anlarsın diye... çunki ilişkiniz çok yeni...
ya ben saat bası konusmak ıstemıyorum ama daha yenı yenı oluyo bıseyler su anda gunde on dakka konusmakda yetmıyor bana
az once aradı acmadım mesaj attım '' hayırdır bı sorunmu var aramıssın'' yazdım....
ya ben saat bası konusmak ıstemıyorum ama daha yenı yenı oluyo bıseyler su anda gunde on dakka konusmakda yetmıyor bana
az once aradı acmadım mesaj attım '' hayırdır bı sorunmu var aramıssın'' yazdım....
Canım bence garip bir durum değil sevgilinin açamaması.
Mesela benim 35 yaşındaki kazık kadar olmuş evli barklı aile babası kuzenim hala babasının yanında sigara içmez. Üstelik hem herkes biliyor içtiğini hem de kimsenin ondan "aman babanın yanında içme" diye bir beklentisi yok. O saygısını bu şekilde ifade ettiğini düşünüyor. Belki senin nişanlın da böyle bir durum içindedir. Hem bak adam sana her fırsatta mesaj yolluyormuş. İlgi beklemek tabi ki en doğal hakkın ama bence sevgilinin yaptığı ilgisizlik değil, Türk toplum yapısından kaynaklanan birşey. İlişkinizin başındaymışsınız ne güzel. Boş ver canım bu tatlı günlerinizi böyle şeylere üzülerek geçirme, tadını çıkartmaya bak
ya mesj yada konuşma o zaten sana zaman ayırıyo şu bakımdan düşün 25 yaşında ve çevresnde bir çok kız vardır.. konuya olumlu yaklaşman ikinzz açısından ve ilişkinizde daha hayırlı olur eften püften nedenlerii yansıtma ilişkinize kendi kafanda çöözz canım...:93: