Anne adayı....

temizlik hastasi2911

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
35
10
8
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar... Ankarada yım. Ve 6 haftalık hamileyim. Daha kontrollerimiz başlamadı. Sadece bir kez özel tıp merkezinde bebeğin kesesini gördük. Kısmetse 4 Ocak ilk kontrolümüz. Ankarada olup bana gidebileceğim bir hastane önerecek olan varmı aranızda? Fikir ve önerileriniz olursa sevinirim :)

Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun ins :) bende ankaradayim 8 haftalık gebeyim ve arayışım devam ediyor sen ne tarafta oturuyorsun ? Medicalpark la ilgili iyi şeyler duydum ama biraz ters kalıyor bana ben lokman hekim yada koru düşünüyorum sincan tarafinda

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun. Ben Mamak tarafındayım . Ve medikalparkı bende duydum ama banada cok uzak. Hacettepe yi öneriyorlar. Sanırım oraya gidicem. ama ilk olacağı içinde kafamda sorular?? :)

Hacettepe de bana çok uzak o yüzden hiç düşünmedim :) ins iyi hastaneler bulabiliriz ya bende ilk olacağı için çok tedirginim :)

Evet haklısınız :) orasıda size uzak. Bakalım hayırlısı... Ama şu sıralar hastane düşüncesinden cok bulantılar var tabi . sizinde başlamıştır. Bulantınızı geçirecek neler yapıyorsunuz?

6. Haftamda başladı kabus :)) ama bende sabahtan çok akşam bulantıları oluyordu dayanılmaz bi hal almıştı bendr eski dr umu arayip anlattım durumu premesis diye bi vitamin önerdi bulantiya iyi geliyormus birde dramamine o da bulantı için ama onu kullanmadım daha sadece premesis kullanıyorum içinde B6 b12 kalsiyum magnezyum folikasit var iyi geliyor şimdilik daha iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…