Anne adayı....

temizlik hastasi2911

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
35
10
8
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar... Ankarada yım. Ve 6 haftalık hamileyim. Daha kontrollerimiz başlamadı. Sadece bir kez özel tıp merkezinde bebeğin kesesini gördük. Kısmetse 4 Ocak ilk kontrolümüz. Ankarada olup bana gidebileceğim bir hastane önerecek olan varmı aranızda? Fikir ve önerileriniz olursa sevinirim :)

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar... Ankarada yım. Ve 6 haftalık hamileyim. Daha kontrollerimiz başlamadı. Sadece bir kez özel tıp merkezinde bebeğin kesesini gördük. Kısmetse 4 Ocak ilk kontrolümüz. Ankarada olup bana gidebileceğim bir hastane önerecek olan varmı aranızda? Fikir ve önerileriniz olursa sevinirim :)

Merhaba canım gebeliğin hayırlı olsun ins :) bende ankaradayim 8 haftalık gebeyim ve arayışım devam ediyor sen ne tarafta oturuyorsun ? Medicalpark la ilgili iyi şeyler duydum ama biraz ters kalıyor bana ben lokman hekim yada koru düşünüyorum sincan tarafinda

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun. Ben Mamak tarafındayım . Ve medikalparkı bende duydum ama banada cok uzak. Hacettepe yi öneriyorlar. Sanırım oraya gidicem. ama ilk olacağı içinde kafamda sorular?? :)

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun inşallah :) Allah yardımcımız olsun. Ben Mamak tarafındayım . Ve medikalparkı bende duydum ama banada cok uzak. Hacettepe yi öneriyorlar. Sanırım oraya gidicem. ama ilk olacağı içinde kafamda sorular?? :)

Hacettepe de bana çok uzak o yüzden hiç düşünmedim :) ins iyi hastaneler bulabiliriz ya bende ilk olacağı için çok tedirginim :)

Evet haklısınız :) orasıda size uzak. Bakalım hayırlısı... Ama şu sıralar hastane düşüncesinden cok bulantılar var tabi . sizinde başlamıştır. Bulantınızı geçirecek neler yapıyorsunuz?

Evet haklısınız :) orasıda size uzak. Bakalım hayırlısı... Ama şu sıralar hastane düşüncesinden cok bulantılar var tabi . sizinde başlamıştır. Bulantınızı geçirecek neler yapıyorsunuz?

6. Haftamda başladı kabus :)) ama bende sabahtan çok akşam bulantıları oluyordu dayanılmaz bi hal almıştı bendr eski dr umu arayip anlattım durumu premesis diye bi vitamin önerdi bulantiya iyi geliyormus birde dramamine o da bulantı için ama onu kullanmadım daha sadece premesis kullanıyorum içinde B6 b12 kalsiyum magnezyum folikasit var iyi geliyor şimdilik daha iyiyim şükür

Back
X