- 4 Kasım 2014
- 427
- 160
- 53
Merhaba arkadaslar 1 yillik evliyim eliligin ilk alti ayi biz bebek dusunmedik sonrasindada esim gorevi dolayisiyla 6 ay evde yoktu geldi simdi gecen ay hic korunmadan iliski yasadik ama hamile kalamadim suan adetimin 3. Gunundeyim bizde dun doktora gittik test ulturason derken hepsi cok saglikli cikyi yumurtaliklariminda cok iyi calistigini soyledi ama yalnizca troid hormonlarim biraz yavas calisiyormus normel sartlarda ilac vermezmisler ama bebek dusundugum icin ilacla tedaviye basladik bu ay yine denicez
Tabi benim sorum baska olcak bana bi yakinim adet bittigi gunden baslayarak 1. Gun 3.gun 5 7 gibi tekli gunlerde iliskiye gir hamile kalirsin hemen dedi ama ben yumurlama donemlerinde hamile kalinir diye biliyorum birde iliskiden sonra ayaga kalma sicak suyla banyo yapma gibi seyler demisti siz ne dusunuyorsunuz bu konuda birde bana bu sekilde tavsiyeleriniz varsa soyleyebilirmisiniz simdiden cok tesekkur ediyorum umarim yardimci olursunuz
Tabi benim sorum baska olcak bana bi yakinim adet bittigi gunden baslayarak 1. Gun 3.gun 5 7 gibi tekli gunlerde iliskiye gir hamile kalirsin hemen dedi ama ben yumurlama donemlerinde hamile kalinir diye biliyorum birde iliskiden sonra ayaga kalma sicak suyla banyo yapma gibi seyler demisti siz ne dusunuyorsunuz bu konuda birde bana bu sekilde tavsiyeleriniz varsa soyleyebilirmisiniz simdiden cok tesekkur ediyorum umarim yardimci olursunuz