Doğuma Hazırlık anne adayları hangi bebek bezini tercih edeceksiniz? anneler siz ne kullanıyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karakuzummm

yakışıklı oğlum ozan'ım
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
2.751
0
116
42
İstanbul
kızlar bebişinizin minik poposu için hangi bezi tercih edeceksiniz?:uhm:
ben prima veya huggies diyorum ama arkadaşım evy baby türk malı dedi şaşırdımCADIARZU ne yapsam diye yavaş yavaş almaya başlamak lazım.

ben de hangisini alsam diye düşünüyorum arkadaşım ama karar vermedim en iyisi tecrübeli annelerin görüşlerinden yararlanmak minik bıdıklarımız için.

ben 3 aylık anneyim kızlar.evy baby ve ultra pirimayı denemdim.ama ultra prima daha ince,diğerinin pedi daha kalın.bebişim inceyde daha rahat eder diye düşündüm.birde evy baby ıslatınca arko kremli olduğu için anında koku yapıyo.yani bana öyle geldi bilmiyorumm...

Bende kesin ve kesinlikle prima yı önerebilirim sizlere...diğer bezler kalın bacakları rahat etmiyor..
ama prima hem ince yapısı hem kolay emişi hemde sızdırmazlığı ile çok kaliteli bir bez
tavside ederim.

bende prima düşünüyorum ama bence bez stoğu falan yapmayın çünkü bir arkadaşımın kızı primayı kullanamamış. huggies kullanıyor şimdi. ben primadan rahatsız olan bebek pek duymadım ama yakın çeveremde bir tane olunca ne olur ne olmaz bi sürü alıp depolamıyacağım.

evet her marka her bebeğe uymayabiliyor. biz ilk canbebe yenidoğan almıştık pişik yapmadı niyeyse prima almak aklıma gelmedi açıkçası :) zaten 2 paket yetti yenidoğan boyunu fazla almayın bence..
sonra krem kokulu diye evy baby aldım berbattı. huggies kot desenli güzeldi ama en güzeli prima bana göre...

2. bebeğimi bekliorum.primadan şaşmam en ince rahat ve en iyi koruyanı o bence.bi kaç sefer huggies aldım oda fena değil ama bel kısmı lastikli ve naylonsu kışın problem olmuyo ama yazın pişik yapiyo

ben huggies kullanıyorum ilk doğduğunda sadece prima yeni doğan kullanmıştım sonrasında huggies geçtim memmnunum.Oğlumun çilti cok hassas olmasına rahmen şimdiye kadar bir pişiğimiz olmadı allaha şükür

slm bende prima kullancam galiba.bide benden tavsiye ben öyle yapıyorum bu bebek ürünleri markalarının sitelerine girip üye oluyorum ve numune istiyorum gelen numuneleri bebeğiniz doğunca kullanırsınız hangisnen memnun kalırsanız onu kullanırsınız yani aldığınız ürünler alerji yapabilir cildine uymaz o yüzden eniyisi böyle galiba..ben hepsinden numune istedim görgüsüz gibi :)) söz konusu bebişlerin sağlığı.

selam kızlar bebeklerime kesinlikle prima kullandık. Çok rahat ettik pişik, yara bere yapmadı. Molfix kullandık Huggies kullandık hepsi pişik yaptı.

Bende yei doğan prima aldım 3 6 kilo yazıyo
sizce bu paket nekadar süre yeter ben her ay almayı düşünüyorumda kaç kilo almalıyım

ben bugun prıma yenıdogan(3-6 kg) mega paket yanı (94 tane vardı galıba ıcınde) aldım. bence ılk 1 ay yeter dıye dusunuyorum.

ya arkadaslar bende merak ediyorum yeni doğandan kaç paket almak gerek 2 paket yetermi acaba tecrübeli olanlar yardımcı olsun lütfen ben bi paket 3-6 yeni doğan aldım.

oğlumda prima kullandım kızıma da prima stokladım evy baby iğrenç bir bez oğlum beğenip bağlatmamıştı bile idrar yaptıktan sonra çok sertleşip şişiyor yine de tercih sizin

Back
X