Doğuma Hazırlık anne adayları hangi bebek bezini tercih edeceksiniz? anneler siz ne kullanıyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
minik oğluşum 2 aylık, huggies yenidoğanla başladım. Islak mendili de huggies kullanıyorum, alt değiştirirken tek elle açıyosunuz çok rahat oluyor.

HUGGIES' i tek geçerim bende kızlar süper bir bez. Hem kavraması hem esnekliği hem dışarı asla taşırmıyor.Görüntüsüde çok güzel. Kızım doğduğundan beri kullandım şimdi ikinci bebeğimdede kullanacağım kesinlikle başka marka düşünemiyorm. Bazen zorunlu kalınca prima kullandığım oldu ama her defasında bitse bir an önce diye kullandım .

kesiinlikle prima ondan baskasini kullanmadim kullanmamda..cok memnumum
yeni doganla basladim hicte degismeye niyetim yok simdi gündüz aktif bebek ve uyu oyna kullaniyorum, geceleri icinde mükemmel uyku bagliyorum
islak mendillerini son 1 haftadir kullaniyorum ilk 3 ay sadece islak pamukla sildim poposunu daha cok hassasti diye ama artik arada islak mendilleri kullaniyorum..ve zeytin yagiyla yaglayip kapatiyorum daha 1 kere pisik olmadi..hem zeytinyagindan hemde primanin iyi olamsindan dolayi

ben de prima aldım ama daha bebişim doğmadı bakalım kullanalım da memnun kalırsak ona devam ederiz fakat biraz pahalı diğerlerine göre

ben de prima yenidoğan kullanıcam stoklasam mı diye düşünüyorum ama hızlı büyüdüğü için bebekler şimdilik 2-3 paket hazırlasam yeterli diye düşünüyorum,sonrasına bakarız.

ablama sordum huggies dedi primadan hic memnun kalmamisti cunku yegenim tombisti biraz primanin yan bantlari cok keskin oldugu icin memnun kalmadim dedi. molfix de iyi dedi
arkadasima sordum molfix kullaniyorum cok memnunum dedi.
ben de gittim prima yenidogan aldim bi paket duruma gore hepsini deneyip bakicam :hulya:

Back
X