Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
((( ama bilmemek suç değil ki (( ovulasyon testlerini hani akşam yapılmaz 8 den erken olması lazım ya o yüzden kafam karıştı acaba mı dedim çünki bu ay hamile olmak çok istiyorum evlilik senemiz yaklaşıyor hem de...tabii ki herkes istiyor inşAllah Allah herkesin yüreğine göre verir Amin.cevaplar için teşekkürler :))
İnşAllah... Bir de bir sey daha sormak istiyorum kusuruma bakmayın şimdiden özür dilerim birlikte olurken (gebe olmak için) siz de oluyor musunuz? Sorum için tekrar özür dilerim.kafamda soru işareti istemiyorum o yüzden sormak istedim biz 2senelik evliyiz hiç korunmadık acaba bir yerde yanlış mı yapıyoruz diye sormak istedim((
Tamam.şimdi iliski sırasında erkek oluyor sperm geliyor.kadın da olduğunda sıvı geliyor.ama bazen misal bende o olmuyor.olması lazım mı değil mi?kısacası sadece erkekden sperm gelmesi mi lazım sadece?yoksa kadından da mı?Daha açık sorabilirmsn anldm
Şaka değil mi? Yok yok kesin şaka...Tamam.şimdi iliski sırasında erkek oluyor sperm geliyor.kadın da olduğunda sıvı geliyor.ama bazen misal bende o olmuyor.olması lazım mı değil mi?kısacası sadece erkekden sperm gelmesi mi lazım sadece?yoksa kadından da mı?
Bendede aynı durum oluyor sırf bebek için yaptigmz için doktrlar bunuda önermiyo kadının orgazm olmasi yani dediğin akıntı nin gelmesi gebelik şansını artiyorms ama malesf zevk icin deilde bebege konsantre oldgmz icin olmuyo doğal olarak hormonlarmz çalışmyo o anTamam.şimdi iliski sırasında erkek oluyor sperm geliyor.kadın da olduğunda sıvı geliyor.ama bazen misal bende o olmuyor.olması lazım mı değil mi?kısacası sadece erkekden sperm gelmesi mi lazım sadece?yoksa kadından da mı?
))) yaaa neden öyle diyorsun merak ettimŞaka değil mi? Yok yok kesin şaka...
Cevap için çok teşekkür ederim :* yani benim de olmam lazım öyle mi?ya ben yabancıyım türk değilim.türk erkekle evliyim ve ailemden kimse yanimda değil burda da kimseyle rahat paylaşamıyorum o yüzden rahat şekilde size yazıyorum.kusuruma bakmayın yanlış kelime kullanırsamBendede aynı durum oluyor sırf bebek için yaptigmz için doktrlar bunuda önermiyo kadının orgazm olmasi yani dediğin akıntı nin gelmesi gebelik şansını artiyorms ama malesf zevk icin deilde bebege konsantre oldgmz icin olmuyo doğal olarak hormonlarmz çalışmyo o an