Anne adayları yardımcı olun lutfen

gugukeeaaayyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
138
43
13
31
Yerleşme kanaması uzun yaşayıp gebe kalan anne adayları var mı acaba merak ediyorum??

3 aylık hamileyim nokta kadar bile kanamam olmadı. (Maşallah) Olmayınca bende korktum niye olmuyo diye meğer her kadında olmuyomuş 😂 çoğu gebe 2 3 gün arası lekelenme şeklinde görüyor. Eğer uzun sürerse kadın doğuma görünmeniz gerek 🙏🧿
Yerleşme kanaması uzun yaşayıp gebe kalan anne adayları var mı acaba merak ediyorum??

3 aylık hamileyim nokta kadar bile kanamam olmadı. (Maşallah) Olmayınca bende korktum niye olmuyo diye meğer her kadında olmuyomuş 😂 çoğu gebe 2 3 gün arası lekelenme şeklinde görüyor. Eğer uzun sürerse kadın doğuma görünmeniz gerek 🙏🧿
Çok uzun sürmedi 3gun sürdü sonra bı gün boyunca kahverengi leke iki kere gördüm başka bişey görmedim dedim acaba devam eder mi falan yok bişey gormedim

Benim yumurtlamadan 4 gün sonra yerleşme kanaması dedikleri şey oldu, ovülasyon testi yapmıştım adete 10 gün vardı ama ilk anlamadım peçetede fuşya pembe renkli küçük birşey gördüm ojenin bu peçetede ne işi var dedim, 2. W.c de daha küçük pembe birşey gördüm ve inceledim oje değilmiş 🤣 başkada olmadı.
Ben o ara fitil kullanıyordum, fitili ittirirken kanattığımı düşünmüştüm hatta çok hassas davranmıştım kendime nasıl öyle olduğunu anlamamıştım. Sonra adete 5 gün varken kaset testte pozitif çıkınca o pembe küçük kanın ne olduğunu anladım.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏🌸

Benim yumurtlamadan 4 gün sonra yerleşme kanaması dedikleri şey oldu, ovülasyon testi yapmıştım adete 10 gün vardı ama ilk anlamadım peçetede fuşya pembe renkli küçük birşey gördüm ojenin bu peçetede ne işi var dedim, 2. W.c de daha küçük pembe birşey gördüm ve inceledim oje değilmiş 🤣 başkada olmadı.
Ben o ara fitil kullanıyordum, fitili ittirirken kanattığımı düşünmüştüm hatta çok hassas davranmıştım kendime nasıl öyle olduğunu anlamamıştım. Sonra adete 5 gün varken kaset testte pozitif çıkınca o pembe küçük kanın ne olduğunu anladım.
Ne güzel masaallah 😊 bende çok istiyorum ama daha iki günüm var lekeyi gördüm zaman gexmesini bekliyorum bakalım hayırlısı ama güzel haberlerle dönmeyi çok istiyorum

Canım adetime 10 gün var yumurtlamadan 4 gün sonra bendede pembemsi akıntı geldi ama sürekli değil sildikçe gördüm gebelik olabilirmi ilk kez yaşıyorum

Yerleşme kanaması, regl döneminden 2 - 5 gün önce olur. Kişiden kişiye süre değişse bile kanama oranı 1 pedlik olmayacak kadar az olur.
Merhaba Bişey sorabilir miyim? 3 ayda bir adet gören bunu nasıl anlayabilir acaba sürekli test et diyor doktor ama negatif görmek insanı yıpratıyor..3 sene ve pko var..

Back
X