Anne, Baba, Kardeş derdi...

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşimin ailesi çok farklı bir davranışlara sahip.eşimin kardeşi ve eşi bizi kıskandılar hep.o kaçmıştı fakat beni istemişlredi ve bana yapılanları kıskandı.ve görüşmemeye başladık.eşimin kardeşi benmle aynı ortamdayken yüzüme bile bakmadı annemle konuştu benmle konuşmadı bu bana büyük saygısızlık...babası da benmle konuşmıyr yolda görünce ben yine saygısızlık yapmamak için hep konuştm Allahtan annesi iyi hiç birşeye karışmıyr.babası kardeşiyle barışmazsa hakkını helal etmiceğini söledi eşim barışmıcağını eşime saygısızlık yuapanla konuşmam dedi .eşim ilk başlarda kafasına takmıyrdu ama bu yakınlarda hep rüyasında görüyor.ne yapmam gerektiğini bilmiyrm.yorumlasanız sevinirm.

Bence barış ve kayınpederimin hatrına barıştım havası ver. Ama ne bileyim cool ol, rahat ol, kaynımla görüşsem ne görüşmesem ne havalarında yani. Büyüklük bende havalarında ol yani. Ama anladığım kadarıyla yakın oturuyorsunuz ve yakın otururken küslük çok zor. Kaynananıda taktit ettim böyle bir durumda hiçbişeye karışmayan kaynana müzeliktir. :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
maşşallah eşine aferin valla eşin böyle derse sen istediği kadar surat yapsada umursamaz barışırsinki eşin arkadan

yok yakın değiliz ama yolda muhakkak görülüyor yani eşim Allaha şükür arkamda ama ben yinede gelip gitmek istiyorum eşimin annesi ve babasıyla ama eltim ve kardeşi kıskançlık yapıyolar ve aileside onları tutuyor biz gidemiyoruz ama hakkını helal etme durumu kötü oldu kardeşiyle ne ben barışmak isyorum nede eşim...

Bahsi geçen kardeş barışmak istiyor mu peki?
Kimin zeytin dalı uzatması bekleniyor yani, size özür dileyin deniyorsa kötü
ıçimden bi ses kabak senin başına patlıcak diyor

küslüğü bitirin ama gidip gelme olayınız olmasın böylece ortamda size yaptıklarından rahatsız olmamış olursunuz. bayramdan bayrama falan görüşün maksat eşin huzur bulsun.

kardeşi istemiyor herhalde yolda görünce kafasını çeviriyor çünkü.bende zaten istemiyorum ama sonuçta hakkımı helal etmem dedi babası.

Eşin babasına o benim küçüğüm o gelsin özür dilesin barışırız desin o zaman.Ama yok sizin özür dilemenizi istiyorsa babası ve özür dilencek birşey yapmamışsanız bunuda açıkça söylesin.Büyükler ailenin en ufağına kıyamıyorlar o yüzden eşit davranamıyorlar.Herşeyi büyük çocuktan bekliyorlar.Acaba kaynınıza da aynı sözü söylemişmidir?Babası hakkımı helal etmem dediğinde eşinde evlat ayrımı yapmamasını söylesin.

biz herşeyi konuştuk ama insan kaç yaşında olursa olsun değişmeyince değişmiyor

eşimin ailesi çok farklı bir davranışlara sahip.eşimin kardeşi ve eşi bizi kıskandılar hep.o kaçmıştı fakat beni istemişlredi ve bana yapılanları kıskandı.ve görüşmemeye başladık.eşimin kardeşi benmle aynı ortamdayken yüzüme bile bakmadı annemle konuştu benmle konuşmadı bu bana büyük saygısızlık...babası da benmle konuşmıyr yolda görünce ben yine saygısızlık yapmamak için hep konuştm Allahtan annesi iyi hiç birşeye karışmıyr.babası kardeşiyle barışmazsa hakkını helal etmiceğini söledi eşim barışmıcağını eşime saygısızlık yuapanla konuşmam dedi .eşim ilk başlarda kafasına takmıyrdu ama bu yakınlarda hep rüyasında görüyor.ne yapmam gerektiğini bilmiyrm.yorumlasanız sevinirm.

peki neden eşinizin kardeşi ve kayınpederiniz sizinle konuşmuyor. hemde sizi istemeye gelmişler... demekki sizi tasvip etmişler ki ailenizden istemişler...kardeşinin yüzünüze bakmaması ve kayınpederin sizle konuşmaması için mutlaka bir neden vardır.bunun kıskançlıktan da öte bir şey olduğunu düşünüyorum. bence anlatmadığınız daha farklı nedenler var...

Bence barisin.Küslük zaten hic güzel birsey degil.Heleki aile icinde
cok rahatsiz edici oluyor.Bence sen esine barismasi gerektigini söyle,
büyüklük senin olsun.

Sadece kıskançlık dediğiniz için konuşun ama mesafeli olun diyorum..
Ama başka büyük sebepler varsa ben olsam barışmam..:dilcikar:
Eskiden olsa aman günah,barışın derdim
Ama insanın canı yanınca anlıyor canının kıymetini..:delphin:

ya tabi ki herşeyi yazamam yazsam sayfa yetmez kıskançlık var ve daha çok şey var verdiği söz tutulmadı ailesi tutmadı ve ben gitmemeye başladım gitmiyorum diyede benm le konuşmuyor

ya tabi ki herşeyi yazamam yazsam sayfa yetmez kıskançlık var ve daha çok şey var verdiği söz tutulmadı ailesi tutmadı ve ben gitmemeye başladım gitmiyorum diyede benm le konuşmuyor

yani. kıskançlıktanda öte şeyler olduğu besbelli. kayınpederinizin sizle konuşmaması , kıskandığından değil herhalde...
daha açıklayıcı yazsaydınız size ona göre yorum yapabilirdik...

kayınpederimin değil kardeşinin kıskanç olması vve abisiyle anlaşamaması sonuçta benmle konuşmadı kardeşi babasıda verdiği sözü tutmadığı için ben gitmemeye başladm ayrım da var yani.sonuçta bir sürü şey yaşadm.

Konularınızı yarım yamalak anlattığınız için yorum yapamıyoruz... Yani eşinizin kardeşinin sizi kıskanması yüzünden sizin görüşmemeniz neyse de kayınpeder niye sizle konuşmuyor anlamadım...
Kayınpederiniz hakkını heal etmek için niçin eşinizin kardeşiyle barışmanızı şart koşuyor? Neden kayınpeder kardeşten yana tavır takınmış? Onların da kardeşte haklı buldukları taraflar var demekki eşnize barışmazsan hakkım helel etmem diyor.
Siz kıskançlık deyip geçmişsiniz ama bence daha ciddi şeyler var....

Bazı anne babaların hakkını helal etme konusunu istediğini yaptırmak için kullandıklarını duyunca çok çok sinirleniyorum.Başka şekilde,tatlı dille bunu rica etsin ne demek helal etmem.Eşiniz ne yapmış babasının adına leke mi sürmüş ki kullanıyor bu kelimeyi?Kızına da söylemiş mi baritavırlarını değiştirmezsen hakkımı helal etmem diye.Yok böyle bir şey ya.Sinirlendim bak şimdi]:mymeka:

Back
X