anne babami akrabalarimi görmek istemem suç mu? sizce ben mi abartiyorum

Yorum yapan herkese teşekkür ederim derdimi paylastiginiz icin. Bende esimde üniversite mezunuyuz ben ogretmenim ama calismiyorum su an atanamadim malesef. Ben kirilgan narin yumuşak huylu biriyim. Esimse tam tersi baskin bi karakter. Ben simdiye kadar hep altran almaya calistim hep sabrettim duzelecegini umut ettim. Bilmiyorum daha iki yil bile olmadi evleneli ama galiba dediginiz gibi hatanin cogu bende. Ben hep onun hatasini kendisinin anlamasini bekledim kendimi yeterince savunmadim. Onu cok sevdim inandim guvendim ama o bunlara karsi hep beni ezmeye calisti. Bilmiyorum bu isin sonu nereye gidecek dusunmekten basima agrilar giriyo inanin. Hep mutevazi oldum saygimi kaybetmedim ona karsi okudum bilincli bir insanim diye boburlenmedim. Ben istedim ki esimle ayrimiz gayrimiz olmasin ama o bunu suistimal etti. Dediginiz gibi ipin ucu coktan kacti.

o götürmezse götürmesin
kendin çocuğunu alıp neden gitmiyorsun
o anne babasıyla aile olamamışsa bu senin suçun değil
al çocuğunu eline kendin git...

inanamıyorum ya Allah korusun böyle erkeklerden ben ablamla aynı şehirde oturuyorum uzak olmamıza rağmen nerdeyse hergün birlikteyiz hem de eşim götürüp getirir yani hiçbi zaman iki gündür görüşüyorsun bugün de görüşme demez diyemez yani herkes anasını babasını istediği kadar görebilir bence hiç abartmıyorsun aynı şehirde olup anneni 10 günde bir görmek abartı bence ev hanımıysan zaten haftada iki kere görmen daha normal o ailesi ile görüşmüyor diye sende görüşmemek zorunda değilsin
ayrıca kendin de gidebilirsin sana karışma hakkı yok aileni görmeyi istemek en doğal hakkın

Iki tarafinda ailelerine cok yakin oturmuyoruz ayni sehirdeyiz. Ben ailemi haftada bir on günde bir görmek istiyorum ama hep sorun oluyo. Zirt birt goturemem seni annene madem ayrilmiycan niye evlendin diyo. Ama ben hergün gitmek istemiyorum ki. Üstelik annem kanser tedavisi goruyo psikolojisi cok bozuldu bizim gitmemiz torununu görmesi onun icin moral oluyo. Ama bunu anlatamıyorum eşime. Kendisi aylarca gormese annesini sorun gormuyo zaten babasiyla küs oldugu icinde aylardir evlerine gitmiyo. Bu hafta sonu kuzenimin kinasi ve nikahi var kinasina gidemezsin nikaha bes dk gider geliriz diyo. Onlar benim her zaman yanimda oldular. Uzaktan akraba degil ki bes dk gör çık. Allahim cildiricam insanlara yalan soylemekten bahane uydurmaktan bıktım. Ailemi akrabalarimi görmek istemem suc mu evlenince hasret kalmak mi gerek. Oyle akrabalarima da giden bi iinsan degilim dugunde bayramda yada annemlere gittigimde goruyorum.Inanin dünden beri aglamaktan gozlerim şişti esimin umrunda degil. Sana cok yuz verdim bundan sonra bu gunlerini de ariycaksin diyo. Oyle ustume geliyo ki keske onu hic sevmeseydim hic evlenmeseydim diyorum. Sadece sorunum bu olsa bunu da sineye cekcem sabretcem ama ben alttan aldikca daha da üstüme geliyo. Bu durumlari yasayan var mi sizce ben mi abartiyorum.

bu kadar kaba olmasada benzer durumu bende yaşıyorum bende çalışıyorum haftada 1 kez annemi kardeşlerimi görmek istiyorum ama ne zaman gidelim desem suratı düşüyor hep bir sorun oluyor ve her gidişimizde en fazla 1 saat oturup kalkıyoruz her seferinde bir bahane uyduruyorum ve dönüşümüzde muhakkak tartışıyoruz ama asla kendimden ödün vermem sonucunda tartışşsakta onun beni kısıtlamaya hakkı yok annemi ailemi görmek en doğal hakkım malesef erkekler kadınları evlendikten sonra çantada keklik sanıyorlar

Back
X