utanç
büyüyünce saçma olduğunu anlıyorsun ama tek hissettiğim buydu.
kac yasindayken ayrildilar ?utanç
büyüyünce saçma olduğunu anlıyorsun ama tek hissettiğim buydu.
kac yasindayken ayrildilar ?
Bende ilk bunu düşünmüştüm herkesi görecek diye ama onlar bizden akıllı galiba olayı öyle yorumlamıyorlar bende boşandım oğlum şimdi dort yasinda bir yok olacak evleri ayıdaki oğlum benden cabuk alıştı ben alışamadım henüz. Allah yardimciniz olsunben oglumun kiskanclik duyacagini dusunup uzuluyorum hep. yasiti kuzeni var. onun anne babasi yaninda ona bakacak. kendi anne babasi ayri bunun buruklugunu yasayacak sanki. oglumu iyi tanirim. okul yasaminda utanc da duyar mi bilmem..
lütfen boşanmayın canım...analı babalı öksüz kalıyor çocuklar ve hep bir yanları hüzünlü...kavgalı evde büyüyeceğine ayrı büyüsünler lafına katılmıyorum kesinlikle...kavgalı evde olsa çocuklar anne babayı yanyana görmek ister...yarın büyüyecekler ve ergenlikte çok sorunlar olacak...analı babalı bile çocuk yetiştirmek çok zorken, tek başına inanaılmaz zor...dışardan göründüğü gibi değil inan bana...hatta çoğu boşanmış kadınlar, sonradan çok pişman olanlar var...boşanınca başınız göğe ermiycek, bugününüzden daha mutlu olmayacaksınız...lütfen bu yazdıklarımı çocukların adına bir daha düşün...yolun açık olsun...evet. gun geldi catti. oldu olacak derken bu sefer oluyor galiba.
cok kirginim cok uzgunum ama kendimden ziyade once cocuklarimi dusunmek zorundayim su an. biri 5 yasinda biri daha yasina bile girmedi. ozellikle buyuk icin endiseliyim. benden bile daha cok duskundur babasina. hassastir ortada dönen olaylari saklayamazsiniz ondan. hisseder , bakisinizdan vs herşeyden anlar.
profesyonel destek alacagiz ama malum her meslekte oldugu gibi bu alanda da isinin ehli olmayan cok. arkadasim kizinin tirnak yemesi sorunu icin gitmişti . yutmuyorsa sorun yok ben de yiyorum tirnaklarimi diye bir cevap almisti. umarim bize yardimci olan birine denk geliriz ama ezber cumleler soyleyen birine denk geliriz diye de korkmuyor degilim.
o yuzden yasanmisliklari deneyimleri daha cok onemserim her konuda. cocuk bakis acisiyla ne oluyor ? neler hissettiniz?
Bu nasıl bir yorum ya! Ayrılmaya karar vermiş kadın. Belli ki çekilmez bir hayatı var. Kadıncağızı üzmekten başka bir işe yaramaz böyle demek! Söyleyecek söz bulamıyorum bu talihsiz yorum için!lütfen boşanmayın canım...analı babalı öksüz kalıyor çocuklar ve hep bir yanları hüzünlü...kavgalı evde büyüyeceğine ayrı büyüsünler lafına katılmıyorum kesinlikle...kavgalı evde olsa çocuklar anne babayı yanyana görmek ister...yarın büyüyecekler ve ergenlikte çok sorunlar olacak...analı babalı bile çocuk yetiştirmek çok zorken, tek başına inanaılmaz zor...dışardan göründüğü gibi değil inan bana...hatta çoğu boşanmış kadınlar, sonradan çok pişman olanlar var...boşanınca başınız göğe ermiycek, bugününüzden daha mutlu olmayacaksınız...lütfen bu yazdıklarımı çocukların adına bir daha düşün...yolun açık olsun...
Ben 4 yasindaymisim ayrilmislar 6 yaşında hatirladim herşeyi ve çok buruk çok yanlız aile ortamına heran hasret anneye gitsem babam babama gitsem annem düzgün bakım olmayarak ılgi olmayarak büyüdüm evlendim babam olamadi düğününde ve küçük yaşta evlendirildim üvey babamin beni istememesi uzerine okuyamadım babamin issizligi annemin eşi istemediği için en çok istediğim şey annemle babamla beraber uyumalı ve hiç gerçekleşmedi o hayalim onları hiç yanyana gormedim aynı sofraya oturmadık annem beni hiç parka götürmedi sevgisini hiç göstermedi evlendikten sonra en büyük hayalim 'di evime annem babam ailece gelsinler ama olmadı olmadı olmadiiiiiii... en küçük detay park olayı ama bendeki çok büyük bir yaraevet. gun geldi catti. oldu olacak derken bu sefer oluyor galiba.
cok kirginim cok uzgunum ama kendimden ziyade once cocuklarimi dusunmek zorundayim su an. biri 5 yasinda biri daha yasina bile girmedi. ozellikle buyuk icin endiseliyim. benden bile daha cok duskundur babasina. hassastir ortada dönen olaylari saklayamazsiniz ondan. hisseder , bakisinizdan vs herşeyden anlar.
profesyonel destek alacagiz ama malum her meslekte oldugu gibi bu alanda da isinin ehli olmayan cok. arkadasim kizinin tirnak yemesi sorunu icin gitmişti . yutmuyorsa sorun yok ben de yiyorum tirnaklarimi diye bir cevap almisti. umarim bize yardimci olan birine denk geliriz ama ezber cumleler soyleyen birine denk geliriz diye de korkmuyor degilim.
o yuzden yasanmisliklari deneyimleri daha cok onemserim her konuda. cocuk bakis acisiyla ne oluyor ? neler hissettiniz?
belki bir aileyi kurtarmış olacağım..boşan demek kolay yol..belkide evliliği, çevresindeki boşan malısın lafları yüzünden gerçekleşiyor...Bu nasıl bir yorum ya! Ayrılmaya karar vermiş kadın. Belli ki çekilmez bir hayatı var. Kadıncağızı üzmekten başka bir işe yaramaz böyle demek! Söyleyecek söz bulamıyorum bu talihsiz yorum için!
O parayla Napiyorsunuz doktorla birlikte odayida mi kiraliyorsunuz?Maddi sorununuz yoksa ve istanbuldaysaniz nisantasinda pedam var , siddetle tavsiye ederim , cok pahali ama ben ayrilma ve ölum sorununun uatesinden onlarin destegiyle geldim , ogluma cok faydalari oldu , ama cok pahali , en son 6 sene once gittigimde tek bir seans 500 liraydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?