Anne Destek Hattı

Annemle gittik kızlar kendisi dışarda bekledi. Ama muhtemelen gördüler annemi çünkü ofis direk alt kattaymış ve camlar açıktı biz de tam camın önünden ayrıldık annemle. Olsun görsünler sonuçta içeri girmedi :)

hey Allahım iki konu altalta ikisinde de anne var bu üyeninki anneyse http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rken-yetim-kaldim.756399/page-3#post-37033174 bu üyenin ki ne ,eğer ki o anneyse bu konu sahibinin ki ne...hayat ne kadar adaletsiz dimi..(konuyu sabote ettim pardon)

tabiki annen girmesin içeri konu sahibi..ellerinden öperiz.
Hayat ne yazıkki hiç bir konuda bireylere eşit davranmıyor. Kimilerinin ki fazla ilgili kimilerinin ki fazla ilgisiz...
Allah herkese hayırlı aileler, hayırlı hayatlar nasip etsin.

Annemle gittim ama dışarda bekledi kendisi, bırakmadı beni yinede :)

İşveren görmedi dimi? Canım bak bu çok aşırı bir durum, ilerde evlendiğinde annen özel hayatınıza müdahale edebilir, eder demiyorum ama doğru yaptığını zannederek yanlış davranabilir. Duygularını kontrol etmeyi öğrenmesi lazım. Ben bırak iş görüşmesini, en son öss sınavına birlikte gitmiştim annemlerle, o da zorla yani.

İşveren görmedi dimi? Canım bak bu çok aşırı bir durum, ilerde evlendiğinde annen özel hayatınıza müdahale edebilir, eder demiyorum ama doğru yaptığını zannederek yanlış davranabilir. Duygularını kontrol etmeyi öğrenmesi lazım. Ben bırak iş görüşmesini, en son öss sınavına birlikte gitmiştim annemlerle, o da zorla yani.
Görüp görmedikleri konusunda emin değilim ama görmemiş de olabilirler canım. Annem panik atak hastası olduğundan üstüme çok titrer ama çok şükür özel hayatıma karışmaz sınırını bilir. Çok teşekkürler ilgin için dikkat ederim :)

annenizle gitmenizde bir sakınca yok tabii ki .Herkes anneyle gitmemenin kadını kendinden emin göstereceğini söylemiş ama aile bağlarına çok önem veren şirketler de var .Mülakat odasına girilmediği müddetçe sıkıntı olmaz ki.

Görüp görmedikleri konusunda emin değilim ama görmemiş de olabilirler canım. Annem panik atak hastası olduğundan üstüme çok titrer ama çok şükür özel hayatıma karışmaz sınırını bilir. Çok teşekkürler ilgin için dikkat ederim :)

Geçmiş olsun canım. Belki terapi alabilir bu konuda, panik atak hastalarına bazı seansların iyi geldiğini duymuştum. Araştırmanı tavsiye ederim. Ana kız mutluluklar sizee :)

annenizle gitmenizde bir sakınca yok tabii ki .Herkes anneyle gitmemenin kadını kendinden emin göstereceğini söylemiş ama aile bağlarına çok önem veren şirketler de var .Mülakat odasına girilmediği müddetçe sıkıntı olmaz ki.
Tabi işin o tarafı da var annem de o düşüncedeydi. Görseler de ne diycekler aile bağı iyi sahipsiz değil aile kızı derler dedi.

Back
X