• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne diyebilmek???

kendi annemle de sicak iliskilerim olmadigi icin. karsi binada ki cig kofteci amcaya bile anne diyebilirim hic sorun yok.
nisanlaninca x teyze dedim herkrs heryerden anne de anne denir dedi.
kv sag olsun sik sik hatirlatir bir kv nin anne olmadigini.
gerci benim annemde anne gibi degildi.

Son düzenleme:
Bizim söz nişan peş peşe olmuştu. Nişandan sonra ilk telefon açtığımda bir anda otomatik çıkıverdi ağzımdan. Yaklaşık 1 hafta sonraydı sanırım

Ben evlendikten sonra demeye başladım ama hala alışamadım. Hoşuma gitmiyo niyeyse :/ Eğer geleneklerine bağlı insanlar olmasalardı hiç demezdim anne-baba diye.. :/

Nişanımız olana kadar x teyze diyodum.
Sonra kayınbabam anne dicen artık anne diye laf çarptı bana bi müddet.
Ben de yavaştan x anne demeye başladım, hala da x anne - x baba derim.
Ve o kadar zor geliyo ki hala söylemek... Umarım ilerleyen zamanlarda alışırım.
Tek başına anne-baba diye seslenmek, bnm için bi tek benim aileme özel olmalı diye düşünüyorum çünkü kendimce.

Nişanımız olana kadar x teyze diyodum.
Sonra kayınbabam anne dicen artık anne diye laf çarptı bana bi müddet.
Ben de yavaştan x anne demeye başladım, hala da x anne - x baba derim.
Ve o kadar zor geliyo ki hala söylemek... Umarım ilerleyen zamanlarda alışırım.
Tek başına anne-baba diye seslenmek, bnm için bi tek benim aileme özel olmalı diye düşünüyorum çünkü kendimce.
evet zor bir durum ama x anne demek de yeterli bence eğer içinden gelmiyorsa zorlamaya gerek yok :)

Çok mecbur kalmadıkça demiyorum, onun da bana kızım dediğini duymadım zaten. Anne cok kutsal bir kelime her önüne gelene söylenmiyor.

Back
X