Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeğimin alt kısmı çok boş ilk hamileliğim bilgim fazla yok ailede olmayınca insan sorup öğrenemiyor malesef teşekkür ederim yorumunuz içinNormal tabiki artık sekiz aydan sonra aşağı iner
Zaten en iyisi şimdi yukarıda olması erken aşağıya inerse erken doğum olur benim sekiz aydan önce indi aşağıya sekiz aylık erken doğum yaptım o yüzden içiniz rahat olsun diye söyledim. Şimdi ikinciye hamileyim sekiz değil dokuz aya kadar yukarıda dursun isterim hergun korkuyla bakıyorum aşağıda mi duruyor diye.Göbeğimin alt kısmı çok boş ilk hamileliğim bilgim fazla yok ailede olmayınca insan sorup öğrenemiyor malesef teşekkür ederim yorumunuz için
ALLAH hayırlı bir şekilde tam zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur sizlere bende hiç bir bilgim yok doktora gittim 1 ay olmadı doğru düzgün bilgi veren anlatan doktorlar karşıma bir türlü çıkmadı ne özelde ne devlette mecburen burası aklıma geldi tecrübeli anneler vardır bilgi alırım diye içimi rahatlattınız bu konuda ALLAH sizden razı olsun RABBİM sizinde kalbinizi bebeğiniz konusunda içinizi rahatlatsın her zaman neyden korkuyorsanız o konular üzerindenZaten en iyisi şimdi yukarıda olması erken aşağıya inerse erken doğum olur benim sekiz aydan önce indi aşağıya sekiz aylık erken doğum yaptım o yüzden içiniz rahat olsun diye söyledim. Şimdi ikinciye hamileyim sekiz değil dokuz aya kadar yukarıda dursun isterim hergun korkuyla bakıyorum aşağıda mi duruyor diye.
Yukarıda duruyor derken karnın kasılmış şekilde mi duruyor yoksa normal mi canım?7 aylık gebeyim bebeğim sürekli mide altında duruyor yani çok yukarıda bu normalmidir . Birde ağrı oluyor karnımda gün içerisinde ama yorulmadığım halde bunları yaşıyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi
Amiinnn canım Rabbim hepimize bu yolda yardım etsin korktugumuza ugratmasin inşallahALLAH hayırlı bir şekilde tam zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur sizlere bende hiç bir bilgim yok doktora gittim 1 ay olmadı doğru düzgün bilgi veren anlatan doktorlar karşıma bir türlü çıkmadı ne özelde ne devlette mecburen burası aklıma geldi tecrübeli anneler vardır bilgi alırım diye içimi rahatlattınız bu konuda ALLAH sizden razı olsun RABBİM sizinde kalbinizi bebeğiniz konusunda içinizi rahatlatsın her zaman neyden korkuyorsanız o konular üzerinden
Canım bebek yukaridauken kasılmaznkarnın aşağıya düşünce kasılmalar yalancı sancılar başlar bu da sekiz aydan sonra olur ki normal ilerlerse. Eğer erken doğum olursa ki karnın erken aşağıya düşmüştür o zaman da kasılmalar olur. Allah kimseye erken doğum vermesin çok zorYukarıda duruyor derken karnın kasılmış şekilde mi duruyor yoksa normal mi canım?
Benim sorum doğum sancısı için değil canım başka bir durum var mı diye öğrenmek istedim. Karnı eğer toplanıyor ve gevşemiyorsa hemen doktora gitmesi gerekiyor.üstelik ağrısı da varmış o yüzden sordumCanım bebek yukaridauken kasılmaznkarnın aşağıya düşünce kasılmalar yalancı sancılar başlar bu da sekiz aydan sonra olur ki normal ilerlerse. Eğer erken doğum olursa ki karnın erken aşağıya düşmüştür o zaman da kasılmalar olur. Allah kimseye erken doğum vermesin çok zor
Anladım canim. Tabiki de böyle bir durumda yine de doktoruna görünsün bir sıkıntı olup olmadığını öğrenir içi rahat eder inşallah sorun olmaz dua edelimBenim sorum doğum sancısı için değil canım başka bir durum var mı diye öğrenmek istedim. Karnı eğer toplanıyor ve gevşemiyorsa hemen doktora gitmesi gerekiyor.üstelik ağrısı da varmış o yüzden sordum
Karnım yukarı kısmında kasılma olmuyor zaten hareket ediyor bazen çok bazen az tekme falan atıyor sadece çok yukarıda olduğunu düsündüm göbeğin alt kısmı yanı bacaklara yakın olan kısmı boş gevşek orası karnımdada ara ara aşagı bahsettiğim kısımlarda sancı değil ağrı oluyorYukarıda duruyor derken karnın kasılmış şekilde mi duruyor yoksa normal mi canım?
Amin ALLAH sizden razı olsun malesef şimdiye kadar öyle bir doktorla karşılaşamadım en son gittiğim doktor zaten faciaydı durumu için iyi dedi kilosunu boyunu öğrendim normal dedi onlarada yatarken çoğunlukla çok hareketli oluyor tekme atıyor bu sizdede oluyor muAmiinnn canım Rabbim hepimize bu yolda yardım etsin korktugumuza ugratmasin inşallahbu arada aklına ne takılırsa sorabilirsin ben hep burdayım Allah iyi ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
Dinlenme esnasında yatrken daha hareketli oluyorlar normal canım hiç endişe etme ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış bende 7 ve 8 i devirseydim Allah'ın izniyle daha 20. HaftadayimAmin ALLAH sizden razı olsun malesef şimdiye kadar öyle bir doktorla karşılaşamadım en son gittiğim doktor zaten faciaydı durumu için iyi dedi kilosunu boyunu öğrendim normal dedi onlarada yatarken çoğunlukla çok hareketli oluyor tekme atıyor bu sizdede oluyor mu
ALLAH hayırlı bir şekilde evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin benim daha bebeğimin doğru düzgün birşeyi hazırlayamadım bana dua edin lütfen ALLAH hamile kadınların duasını kabul ediyor büyük zorlukların içindeyiz eşim ben ve bebeğimiz memleketten taşınmak istedik başımıza bir sürü aksilik terslik geldi hep şuanda geldiğimiz şehirde kiralayacak ev bulamıyoruz 2.5 aydır buradayız duaya gerçekten çok ihtiyacımız var bende size bebeğinize ailenize dua ederimDinlenme esnasında yatrken daha hareketli oluyorlar normal canım hiç endişe etme ne güzel çoğu gitmiş azı kalmış bende 7 ve 8 i devirseydim Allah'ın izniyle daha 20. Haftadayim
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahALLAH hayırlı bir şekilde evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin benim daha bebeğimin doğru düzgün birşeyi hazırlayamadım bana dua edin lütfen ALLAH hamile kadınların duasını kabul ediyor büyük zorlukların içindeyiz eşim ben ve bebeğimiz memleketten taşınmak istedik başımıza bir sürü aksilik terslik geldi hep şuanda geldiğimiz şehirde kiralayacak ev bulamıyoruz 2.5 aydır buradayız duaya gerçekten çok ihtiyacımız var bende size bebeğinize ailenize dua ederim
3 ay doğuma kaldı geldiğimiz şehir dolandırıcı dolu kötü insanlarla dolu İNŞALLAH bir ev kiralayabiliriiz hayırlı bir şekilde yoksa sokakta kalacaz gerçekten aparta kalıyoruz şuanda ama para malesef o şekilde dayanmıyo ALLAH sizede hayırlı bir yerde ev alabilmeyi nasip etsin ev sahibinin yaptiğinin yanına ALLAH bırakmaz merak etmeyin ALLAH herkese hayırlı kapılarını açsın sizede bizleredeAllah yar ve yardımcınız olsun inşallahdoğacak bebekler nasibi ve kismetiyle dogarmis belli mi olur size bir ev nasip olur bizde kiradayiz baya sorun yaşadık zam iki kat koydu yoksa çıkın diyor Allah görsün canım napalim Rabbim büyüktür yeterki saglimiz yerinde olsun bebislerimiz sağlıcakla doğsun hallolur herşey Allah'ın izniyle