Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25haftalık hamileyim bebeğim 800gr Mış erken doğma riski var tecrübeli anneler anne karnında bebeğe hızlı kilo aldıracak besinler nelerdir yaşayıp olumlu sonuç alanlar yardımlarınızı bekliyorum
Proteinli besinler ; süt yumurta et yoğurt
Şekerli meyveler; muz kavun karpuz
Bunları yediğim zaman bebeğimin kilosu önden giderdi son 1 aydır iştahım yok haftasına uyumlu hale geldi kilo alımı yavaşladı
Anne karnındaki bebeğe kilo aldıran özel bir besin Yok malesef tamamen anne yapısıyla alakalı dıye bilirim çünkü bir zamanlar bende çookkk araştırdım ama sunu bır kaç yazıda okumustum muz ve kaşar peynırı iyi geliyormuş
Proteinli besinler ; süt yumurta et yoğurt
Şekerli meyveler; muz kavun karpuz
Bunları yediğim zaman bebeğimin kilosu önden giderdi son 1 aydır iştahım yok haftasına uyumlu hale geldi kilo alımı yavaşladı
Anne karnındaki bebeğe kilo aldıran özel bir besin Yok malesef tamamen anne yapısıyla alakalı dıye bilirim çünkü bir zamanlar bende çookkk araştırdım ama sunu bır kaç yazıda okumustum muz ve kaşar peynırı iyi geliyormuş
Bende ilk bebeğimde kaşar muz yemekten kendim 26kilo ile Doğuma girdim bebeğim 3kg doğdu aslında genetik ama ne bileyim belki ekstra birşeyler varsa takviye diye araştırıyorum
Benim de bebeğim 635 gr. 24+5 ti en son bakıldığında boyu da 29 cm di. Kilosu fazla demeyince doktor normal dese de sanki beslenmesine katkım olmamış gibi hissediyorum. Sizce az mı kilosu?
Benim de bebeğim 635 gr. 24+5 ti en son bakıldığında boyu da 29 cm di. Kilosu fazla demeyince doktor normal dese de sanki beslenmesine katkım olmamış gibi hissediyorum. Sizce az mı kilosu?
Benimde 25+6 800gr dedi bir hafta 10 gün kadar sat tarihinden geri toparlansın diyemupraşıuorum her sitede de farklı boy kilo genellemeleri hiçbirşey anlamadım deneyimlenen anneler vardır mutlaka kuzenim bademin iyi geldiğini söyledi deniyorum bakalım bi sonraki kontrol 10 ağustos ne diyecekler