Anne karnında bebeğin hıçkırması

cansucns

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
21
8
6
29
Merhaba arkadaşlar uzun süredir aklıma takılan bi konu var başına gelen tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim. 31 haftalık gebeyim Bebeğim ritmik olarak Mısır patlar gbi vuruyor 2-3 dk sürüyor hatta rahatsız bile oluyorum , araştırmalarıma göre bunun hıçkırıkları olduğuna karar verdim yanlız bunu Tam kasıkta yapıyor normal midir mümkün müdür Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen

Evet cok normal. Iki gebeligimde de cok yasadim
Ama resmen kasıkta pat pat hissediyorum bebeğimin kafası aşağıda olabilir mi erken doğum olacak diye korkuyorum 28. Haftada doktorumuz rahim ağzı incelmesi gözüküyor , göllenme olmuş bebek kanala dönmüş demişti 25 mm olunca riskli oluyormuş benimki 34 çıkmıştı , 29. Haftada bebek pozisyonu normaldi ama yine de bol bol istirahat edeceksin yemek yapmak, temizlik yapmak eğilip kalkmak kesinlikle yok yapabildiğin kadar yatacaksın demişti o yüzden çok endişeliyim

Doktorunun tavsiyelerini dinle ve stres yapma. Bugun bi muayeneye git, icin rahatlasin. Bebek icerde her gun pozisyon degistirir. Bi asagi doner, bir yukari cikar. Dogana kadar daha cok doner yani ama risk varsa bilemem. Bir ara konus doktorunla en kötü

Sizin de Hamileliğinizde bebek hıçkırıklarını kasıkta Hissettiğiniz oluyor muydu aslında merak ettiğim bu yoksa bende mi bi anormallik var

Bende de oluyo kasıkta hissettiğimde oluyo çok şükür bi sıkıntı yok

Çok normal canım korkmana gerek yok pıt pıt pıt olur sürekli hıçkırıyor bebişin ama içim rahat etsin dersen bir git muayene ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…