- 9 Ağustos 2020
- 31
- 5
- 1
- Konu Sahibi cevreciyim2
Devlette mi özelde mi yaptiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelde.Devlette mi özelde mi yaptiniz.
Oncelikle cok gecmis olsun.ileri yas ve tedavi ile uzun ugraslar sonucu gebelik elde edipYas ileri olunca insan operasyon yerine baska cozumler aroyor.kurtaja garanti vermiyorlar ayrica.Bildiginiz iyi bir doktor var mi
Oncelikle cok gecmis olsun.ileri yas ve tedavi ile uzun ugraslar sonucu gebelik elde edip
Kayip olmasi gercekten cok uzucu.
Rahme yapilan her mudahale maalesef rahme zarae verir, endometrium inceliginiz ve yapisiklik olusabilir.
Belirtilen ilac sadece doktorlar tarafindan verilmektedir ve eger ki tup bebek ya da asilama yaptiysaniz merkezdeki doktorunuzla
Gorusup ilaci kullanabilirsiniz.
Ben tedavi gordugum merkezde doktorum
Kurtaj uygulamasni istemedigi icin ilac verildi . Bazi durumlarda cok hizli vucut atabilirken bazi hastalarda maalesef icerde kalabiliyor ve en son secenek olarak kurtaj uygulanabiliyor.
Ben 4 ay boyunca ilac kullanmama ragmen vucut atamadi ve kurtaj yapildi.sonuc endo inceligi ve yapisiklikoldu.
Size tavsiyem once ilacla denemenizdir. Eger dusmezse kurtaji dusunun.
Ama vucut ilac kullanmadan da dogal yoldan da atabilir. Ilacla sureci baslatip rahim agzini acip, kasilmalarla kese asagiya iner.
2b cok tesekkur ederim.Benim durumumu cok iyi anlamissiniz.Benim endiselerimi zaten doktorda size aynen iletmis. Bu sekilde tedavi olucagim hastane ariyorum.Oncelikle cok gecmis olsun.ileri yas ve tedavi ile uzun ugraslar sonucu gebelik elde edip
Kayip olmasi gercekten cok uzucu.
Rahme yapilan her mudahale maalesef rahme zarae verir, endometrium inceliginiz ve yapisiklik olusabilir.
Belirtilen ilac sadece doktorlar tarafindan verilmektedir ve eger ki tup bebek ya da asilama yaptiysaniz merkezdeki doktorunuzla
Gorusup ilaci kullanabilirsiniz.
Ben tedavi gordugum merkezde doktorum
Kurtaj uygulamasni istemedigi icin ilac verildi . Bazi durumlarda cok hizli vucut atabilirken bazi hastalarda maalesef icerde kalabiliyor ve en son secenek olarak kurtaj uygulanabiliyor.
Ben 4 ay boyunca ilac kullanmama ragmen vucut atamadi ve kurtaj yapildi.sonuc endo inceligi ve yapisiklikoldu.
Size tavsiyem once ilacla denemenizdir. Eger dusmezse kurtaji dusunun.
Ama vucut ilac kullanmadan da dogal yoldan da atabilir. Ilacla sureci baslatip rahim agzini acip, kasilmalarla kese asagiya iner.
Tabi ki illa tup bebek merkezine gitmenize gerek yok, 6 haftalik gebelik materyali ilacla dusebilir, ilac kullanimi rahme verilecek zarari azaltir.Tesekku ederim.tup bebek merkezine migitmem lazim ilacla tedavi icin
Insallah brnde ilacla tedavi olucagim devlet yada özel hastane bakiyorum.Gittigim hastane direk kurtaj dedi.oysaki baska secenek denenir olmassa onuda yapardim.Tabi ki illa tup bebek merkezine gitmenize gerek yok, 6 haftalik gebelik materyali ilacla dusebilir, ilac kullanimi rahme verilecek zarari azaltir.
Cok tesekkur ederim.insallah kurtaja gerek kalmazçok geçmiş olsun, inşallah kürtaja gerek kalmadan sorununuz çözülür
keşke düşmeseymiş ama Allahın takdiri
Gebeliginizi takip eden doktor aslinda bu konud yardimci olabilir ama pek istekli degilmis sanirim..Insallah brnde ilacla tedavi olucagim devlet yada özel hastane bakiyorum.Gittigim hastane direk kurtaj dedi.oysaki baska secenek denenir olmassa onuda yapardim.
Benim gibi olan kisilerle bilgi alisverisinde bulunalim lutfen.ben ulasirsam burdan paylasicam.Gebeliginizi takip eden doktor aslinda bu konud yardimci olabilir ama pek istekli degilmis sanirim..
Umarim sonuc istediginiz gibi gelisir
Kadınlar kulübünün adı Fesat Kadınlar Kulübü ya da Haset Kadınlar Kulübü olarak değişirse çok daha uygun olur gibime geliyor.Konu sahibi bir soru sormuş,yardım istemiş olay nerelere gelmiş pesss.Neyse konuya gelelim.Tibbi düşük yapabilirsiniz elbette doktor gözetiminde.Ama o hapi gidip kendiniz alamiyorsunuz doktorun temin etmesi gerekiyor.Doktorunuzla konuştunuz mu size kesinlikle kürtaj mi öneriyor?Tıbbi düşüğü bu kadar küçük gebelikte büyük ihtimalle sağlıkla yaparsınız diye düşünüyorum.Zaten sonrasında vajinal bir kontrol yapılıp içerde gebelik materyali kalıp kalmadığına bakılır.Eger varsa ya ilaç yinelenir ya da kürtajla içerisi temizlenir.İlk gebelikte kürtaj olmamak istememeniz gayet normal.Bazi doktorlar da zaten kendi düşmesi taraftarı oluyor.Bir günde de dusebilir,bir haftada da buntamamen subjektif bi durum.Kibrista bu şekilde çalışan doktorlar var isim vermek doğru olmaz ama orda tıbbi düşük yapılıyor böyle duurumlarda.Eminim burda da vardır araştırmak lazım tabi.Cok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.